Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Osem porednih stvari, o katerih on pogosto sanja

Zakaj ga ne bi presenetila?

4.10.2017 ob 2:00

zeli.jpg

Dejstvo, da se moški dokaj razlikujejo od žensk, se velikokrat razkrije v postelji. Res je, njegove želje in pričakovanja so tam lahko povsem drugačna od tvojih.

Da bi te razlike vsaj malo zmanjšala poglej, o čem najbrž po tihem sanja tudi tvoj junak. Kajti so poredni prijemi, ki jih moški še kako obožujejo. Morda se ti bo ob seznamu utrnila ideja, kako ga še nocoj presenetiti.

Več vročih namigov najdeš na Facebooku

Analni seks

Ti nad njim morda nisi ravno navdušena, a on bi ga rad vsaj enkrat okušal. Da bi spoznal, kaj v resnici je na tej obliki spolnega odnosa. Je res tako vznemirljiv in zato neprecenljiv? Morda se je v to celo že prepričal na lastni koži in bi izkušnjo s teboj ponovil.

Kakorkoli, dejstvo je, da je analni seks drugačen od vaginalnega in oralnega, da je bolj poreden in dejstvo je tudi, da sta pri njem še kako prisotna psihološka elementa dominacije in spolnega raziskovanja, kar večini moškim prinaša prav posebno zadovoljstvo.

Striptiz

Si tudi ti med tistimi, ki so preveč plašne, da bi pred dragim ob počasni glasbi v pridušeni svetlobi z zapeljivimi gibi odvrgle vse krpice? Škoda, kajti s tem bi mu pričarala prav poseben užitek, kar bi zagotovo znal ceniti.

Zato … pozabi na zadrego. Konec koncev bi zaplesala pred nekom, ki te je že videl v Evinih oblačilih.

Umazane besede

Umazani seksi govor je v resnici neke vrste umetnost. Prave besede, izgovorjene s pravim tonom in v pravem trenutku lahko še kako podžgejo strasti. Ne verjameš?

Zakaj se v to ne bi prepričala sama. Če ti manjka idej, pokukaj v kakšno erotično delo. S časoma bodo zadeve stekle več kot gladko in spontano.

Cukanje za lase

Nekaj je na tem. Vseeno je ali ti pocukaš njega ali on povleče za tvoje lase. Dejanje, ki nakazuje strast, malce agresije in pokaže bolj divjo plat. Le ne bodita pregroba, da ne bi ostala brez las.

Spontani seks

Tedaj, ko ga najmanj pričakuje. Ko sta mesto in priložnost povsem neprimerna, a se drug drugemu ne moreta upreti in se morata umakniti malo na samo.

Uf, če ga boš presenetila s tem, tega zagotovo še dolgo ne bo pozabil. Pa čeprav bosta zadeve na kraju zločina samo začela in jih zaključila doma.

Čutna masaža

Obstaja nešteto masažnih tehnik. Erotičnih in takšnih, ki z erotiko nimajo nič skupnega. Če se boš odločila in ga zvečer razvajala s katero od njih, mu boš izpolnila skriti željo.

Ne glede na to, kako boš začela, končalo se bo zagotovo vroče. Sploh, če boš imela pri roki kocke ledu, perje ali kaj drugega, s čimer boš še okrepila njegove občutke.

Kamasutra

Če te knjige še nista prelistala skupaj je morda čas, da ji namenita kakšen večer. Ne gre zgolj za spolne poze, čeprav teh v njej res ne manjka in zagotovo bosta našla kakšno idejo, temveč tudi za tehnike, s katerimi je mogoče okrepiti odnos. Vzemi jo s seboj v posteljo in mu namigni, da je čas za malo šole.

Snemanje domačega vročega filmčka

Čeprav tega ni nikoli omenil na glas, je v njem zagotovo skrita želja, da bi vajin akt trajno obeležil s posnetkom. Misel, da je zvezda porno filma je namreč zanj več kot spodbudna. Hkrati pa lahko takšen film predstavlja tudi odlično predigro za naslednjič.

Res je, previdnost je tu vedno na mestu, a če mu zaupaš, da posnetek ne bo zašel v širšo javnost, zakaj pa ne?

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Pet laži, ki si jih govorijo ljubice

ne spreglejte