Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Nedvomno: Ko nastopi čas za konec zveze

Če morda niste povsem prepričani.

26.8.2016 ob 1:15

konec.jpg

Vsak spor še ni razlog za preplah. Nasprotno. A so dejanja, ki nedvomno nakazujejo na to, da razmerje potrebuje korenite spremembe ali celo, da se je vajina skupna pot končala. Poglejte, kdaj morate prižgati rdečo luč.

Več dejstev o intimi poiščite na Facebooku

Poniževanje

Sporekla sta se in on vam je navrgel, da ste neumni. Ali še celo kaj hujšega. Jeza nikoli ne sme biti opravičilo za žaljenje ali drugačne oblike poniževanja. To namreč nakazuje na pomanjkanje spoštovanja, brez tega pa zveza na dolgi rok nikakor ne more obstati.

Nestrinjanje okoli razporeditve del

Partner od vas pričakuje, da boste vse opravili sami in vam nima nobenega namena pomagati. To se vam morda spočetka zveze ne zdi nikakršna težava, a pomislite, kako boste zmogli vse, ko boste v službi napredovali ali ko bosta dobila otoka? Prav zato morata zadrego rešiti pravočasno, sicer bo s časoma težava vse večja in bo privedla do trajnega nezadovoljstva.

Povezanost z bivšo

So moški, ki s svojimi bivšimi ostanejo v dobrih odnosih. Če mednje sodi tudi vaš dragi, ni s tem prav nič narobe. Pod pogojem, da pozna mejo, preko katere ne prestopa in njegova bivša ni tako ali drugače vedno nekje med vama. 

V kolikor jo pogosto omenja in se z njo celo srečuje to najbrž nakazuje, da do nje še vedno goji občutke, ki niso samo prijateljski. Pogovorite se z njim o tem in skušajte priti resnici do dna, pa čeprav vam ta ne bo všeč in boste zato vajino razmerje raje končali, kot da bi bili v njem vedno negotovi.

Ignoriranje

Če raje, kot bi se družil in pogovarjal z vami, visi na družabnih omrežjih, prestopa vse meje dobrega okusa. Za pozornost partnerja nikoli ne bi smeli prositi, zlasti pa ne na začetku zveze. V kolikor se počutite zapostavljeni, si zagotovo ne morete obetati lepe skupne prihodnosti.

Redko sta skupaj

Seveda imata oba svoje obveznosti in tem prilagajata skupni čas. A če tudi prostih trenutkov on nič kaj rad ne preživlja z vami, pač pa se raje zabava s prijatelji, vam je lahko povsem jasno, da niste njegova prioriteta. Ne tolažite se, da se bo to s časoma spremenilo, pač pa raje srečo poiščite drugje.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Pet laži, ki si jih govorijo ljubice

Ženske, takšnim moškim se izogibajte v velikem loku!

ne spreglejte