Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Nasvet Diane von Furstenberg: Ni privlačno, če obupano lovite moškega. Moški morajo loviti vas.

Ikonična modna oblikovalka Diane von Furstenberg o uspehu v ljubezni in poslovnem svetu.

8.8.2019 ob 6:00 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Nasvet Diane von Furstenberg: Ni privlačno, če obupano lovite moškega. Moški morajo loviti vas.

Modna oblikovalka Diane von Furstenberg vsem ženskam, ki se trudijo najti srečo v ljubezni, na srce polaga nasvet, ki ga velja upoštevati: "Prav nič privlačno ni, če dajate vtis, da ste obupani in lovite moškega. Moški morajo loviti vas."

Von Furstenbergerova, ki je od leta 2001 v zakonu s poslovnim mogotcem Barryjem Dillerjem, je takole komentirala tudi pogosto slišano prepričanje, da je pravih moških premalo:

"Ne vem, če je moških res premalo. Sama pravega ne iščem več. A osnovno vprašanje se glasi: se zabavate sami? To je vse, kar šteje. Zabava. Uživajte v  tistem, kar počnete in ljubezen bo prišla sama. Poroka ni cilj. Najpomembnejše v življenju je imeti pravi odnos s seboj. Ko to dosežete, je razmerje z nekom drugim samo bonus in ne potreba."

Uspešna poslovna dama je navrgla še nasvet ženskam, kako uspeti v poslovnem svetu: "Rada sem ženska, a sem vedno želela živeti življenje moškega v ženskem telesu in zgodaj sem to uresničila. Želim si, da bi imela vsaka ženska to možnost in priložnost ter da bi jo s pravo voljo in tudi trdim delom uspela izkoristiti," je povedala za Page Six.


oddajte komentar

preberite tudi

Med pandemijo sem spoznala, da sem demiseksualka (osebna izpoved)

11 znakov, da ste našli seksualno sorodno dušo

To se bo zgodilo, če boste dan začeli z ljubljenjem

ne spreglejte