Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Največkrat spregledane erogene točke

Spoznajte jih in izkoristite njihovo moč.

5.5.2018 ob 4:55

par_ljubezen_ThinkstockPhotos.jpg

Zagotovo poznate večino erogenih točk. Vsaj tistih, ki so več kot očitne: spolni organi, prsne bradavice, vrat, ustnice ...

Kaj pa ostale, ki so malo bolj skrite, a prav tako učinkovite? Poglejte, z razvajanjem katerih lahko pričarate odličen seks ter izjemne orgazme, in ob naslednji priložnosti ne pozabite nanje. In še to: učinkujejo pri njemu in njej.

Stegna in kolena

Zaradi tanke kože, ki prekriva notranji del stegen, in zaradi bližine genitalij so odlične za prebujanje toplih občutkov. Razvajajte jih z nežnim božanjem in s poljubljanjem, se po njih sprehajajte z jezikom ali jih stimulirajte kako drugače. In pri tem ne pozabite na predel, ki se skriva za koleni. Tudi tam je koža zelo tanka, v njej se skrivajo številni živčni končiči in je zato še kako dovzetna za prave dotike.

Lasišče

Na njem se nahaja nešteto živčnih končičev in čutna masaža lasišča je tista, ki zagotavlja vrhunsko zadovoljstvo. Nežno se zato sprehajajte skozi njegove (njene ) lase, masirajte lasišče, lahko se poigrate tudi z nohti. Prav igranje z lasmi in lasiščem partnerja je lahko odlična predigra, ki jo začneta v javnosti, vsem na očeh in zaključita doma, ko vaju nihče več ne vidi.

Zadnjica

Še ena erogena cona obeh spolov. Res pa je, da ne odgovarja vsem enaka stimulacija tega dela telesa. Nekateri so za bolj nežne prijeme, drugi imajo radi malo grobosti, tretjim odgovarjajo celo udarci.

Kaj prepriča vas in kaj partnerja, morata odkriti sama, nato pa spoznanja s pridom vključiti v vajine seksi igrice. 

Avtorica: M. FL. 
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

ne spreglejte