Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Najtežje preizkušnje parov

Če se lahko ob tem nasmejita, sta nedvomno odličen par.

16.5.2016 ob 12:50

preizkusnja_shutterstock_307056110.jpg

Res je, da so neljube situacije prisotne v vsaki zvezi in odnosu. A nekatere od njih so lahko za razmerje usodne. Poglejte si pet takšnih. Če sta jih (ali jih še bosta) premagala, sta nedvomno več kot uspešen par z lepo prihodnostjo.

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku.

Njegovi starši vas ne marajo

Velika zadrega. Spoznavanje staršev je stresno in ob tem sta oba nervozna. Storili boste vse, da bi pustili kar najboljši vtis, a to morda ne bo dovolj in vam jih ne bo uspelo očarati. Mama in oče se bosta posluževala najmočnejšega orožja, da bi vaju spravila narazen, a vidva se, četudi včasih ne bo lahko, ne bosta dala ugnati in njuno obnašanje nikakor ne bo vplivalo na vaju. To je mogoče le, če so vajina čustva res močna.

Na skupnem dopustu gre vse narobe

Seveda pričakujeta, da bodo vajine prve počitnice popolne, a na žalost gre čisto vse po zlu. Slabo vreme, obupen hotel, težave z zdravjem, izgubljena denarnica, neizpolnjena pričakovanja. Kaj lahko bi to pomenilo teden dni sporov, obtoževanj in na koncu razhod. A vidva se ob vsem samo smejita, domiselno rešujeta težave in vsemu nakljub uživata v družbi drug drugega.

par2.jpg

Ne mara vas eden od njegovih prijateljev

Za to nima razloga, le ne mara vas. Morda zato, ker v vas vidi konkurenco in mu govori, da bi lahko našel boljšo. Mnenje prijateljev je pomembno in če ne drugega, v človeka naseli dvom, ki neredko vodi v spore in celo razpad razmerja. Če je vaš dragi kljub temu prepričan v svojo odločitev, je ta res trdna.

Podata se na zabavo, kjer nikogar ne poznate

Še ena nočna mora. On z vsemi klepeta, vi se ob njem počutite kot peto kolo. Če boste preživeli to družbeno dramo in vam bo on vse skupaj s svojim obnašanjem olajšal, imate ob sebi osebo, s katero boste lahko preživeli tudi brodolom.

Poznata čisto vse slabe plati in skrivnosti drug drugega

Pa si še vedno ne predstavljata, da bi drug brez drugega preživela več kot en dan. Seveda, saj sta si preprosto usojena.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

10 v moških očeh najbolj seksi ženskih oblačil

Znaki, ki odkrivajo lažnivca

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

ne spreglejte