Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Moški tedna: Najstniški volkodlak Tyler Posey

Mičnin izbranec za moškega tega tedna je Tyler Posey, mladi ameriški igralec, ki nas je zapeljal v vlogi volkodlaka.

22.7.2017 ob 5:15

RTX1HIEL-min.jpg

Tyler Posey je ameriški igralec, ki je srca najstnic ogrel z vlogo Scotta McCalla v MTV-jevi priljubljeni televizijski seriji Najstniški volkodlak (Teen Wolf). Serija, ki je premiero doživela leta 2011, je trenutno na sredini šeste sezone.

25-letni zapeljivec je v igralskih vodah aktiven že 17 let. Leta 2002 se je ob Arnoldu Schwarzeneggerju pojavil v akcijskem trilerju Civilna žrtev (Collateral Damage), konec istega leta pa je ob Jennifer Lopez zaigral v filmu Zgodilo se je na Manhattnu (Maid in Manhattan).

3-min.jpg

Igralec, ki ga danes najbolj poznamo po vlogi volkodlaka, bi podobno vlogo skoraj dobil tudi v priljubljeni sagi Somrak (Twilight). Posey je šel namreč na avdicijo za vlogo volkodlaka Jacoba Blacka, a mu jo je pred nosom odnesel igralec Taylor Lautner. Oba mlada igralca danes slovita po izklesanih telesih, že vso igralsko kariero pa se srečujeta na avdicijah, kjer sta se že nekajkrat potegovala za enaki vlogi.

142461ccf73eee35163c6b520fa7d181--tyler-posey-teen-wolf-tyler-hoechlin-min.jpg

A vloga, ki je Poseyu prinesla največ slave, je zagotovo v seriji Teen Wolf. Ta je sicer posneta po zametkih filma iz leta 1985. Posey v njej upodablja Scotta McCalla, dijaka, ki ga je ugriznil volkodlak in mora zdaj živeti dvojno življenje, ob tem pa pred različnimi nadnaravnimi bitji, za katera sodobni svet ne ve, vedno znova ščititi svoje najdražje. Leta 2015, ko so snemali peto sezono, je postal tudi koproducent omenjene serije. Prav to sezono so sicer posvetili njegovi mami, ki je istega leta umrla za rakom na dojkah.

l.jpg

Igralec ima sicer v rokavu še nekaj talentov. Igra namreč tudi v bendu Disappearing Jamie, ki se je nekoč imenoval Lost in Kostko. Posey je sicer znan tudi po svojem humorju, sledilce pa zabava tudi na svojem Instagramu. In mimogrede, v seriji se kot volkodlak pogosto pojavlja brez majice, zadnjih nekaj mesecev pa je svoje telo okrasil še s številnimi novimi tetovažami.

1-min.jpg

A post shared by Tyler Posey (@tylerposey58) on

Avtor: F. M.

Foto: Reuters, IMDb, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

ne spreglejte