Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Moški tedna: Najmlajši brat Jamesa Franca, ki ga kamera obožuje

Dave Franco je najmlajši od treh bratov, ki jih je zaneslo v igralske vode, v katerih so si nabrali kar nekaj oboževalk.

2.9.2017 ob 5:15

1-min.jpg

Dave Franco je 32-letni ameriški igralec, znan tudi kot najmlajši brat igralcev Jamesa in Toma Franca. Medtem ko si je njegov starejši brat James že utiral pot v svetu filmske industrije, je Dave študiral, svojo kariero pa je videl v vlogi srednješolskega učitelja kreativnega pisanja. Vse dokler ga Jamesov manedžer ni začel spodbujati k igranju, ga navdušil nad gledališkimi delavnicami in ga vpeljal v svet igre.

2-min.jpg

Dave je tako leta 2006 debitiral z vlogo v izjemno priljubljeni družinski seriji Sedma nebesa, zatem pa so se nove vloge v serijah in filmih nizale ena za drugo. Med drugim smo ga gledali še v serijah Do Not Disturb, Greek, Privileged in v Mladih zdravnikih (Scrubs), v njegovem portfoliu pa je tudi kup filmov. Navdušil nas je v obeh filmih Mojstri iluzij in v Sosedih, videli pa smo ga tudi v 21 in 22 Jump Street

Leta 2011 ga je MTV imenoval za perspektivnega zvezdnika leta, ki ga ne smemo spregledati, leto zatem pa se je na lestvici najbolj talentiranih, inteligentnih, očarljivih in zabavnih moških znašel skupaj z bratom Jamesom. Z Jamesom je letos posnel tudi film The Disaster Artist – čeprav se je delu z bratom dolga leta upiral, saj ni želel, da ga občinstvo dojema kot Jamesovega mlajšega brata, ki počiva na bratovih dosežkih.

Brata sta med oboževalkami sicer najbolj priljubljena zaradi skoraj identičnih širokih nasmehov in gubic okoli oči, ki še najbolj pridejo do izraza ravno, ko se smehljata. Čeprav imata skupno še vsaj karierno pot in neizmerno ljubezen do mačk, je Dave precej bolj umirjen od svojega starejšega brata. In njegovo zasebno življenje? Dave je leta 2012 naznanil, da hodi z igralko Alison Brie, avgusta 2015 pa sta se tudi zaročila. Par se je poročil letošnjo pomlad, svoje zasebno življenje pa poskušata čim bolj skrivati pred očmi javnosti.


Avtor: F. M.

Foto: Getty Images


oddajte komentar

preberite tudi

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

ne spreglejte