Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Moški tedna: Jesse Williams, doktor z zapeljivimi očmi in izklesanim telesom

Tokratni moški tedna je Jesse Williams, zvezdnik serije Talenti v belem, v kateri upodablja dr. Jacksona Averyja.

24.6.2017 ob 5:15

Downloads13.jpg

Jesse je širšo prepoznavnost dobil leta 2008, po vlogi Leninega fanta Lea v filmu Sestrstvo potujočih hlač 2 (The Sisterhood Of The Traveling Pants 2). Leto za tem je dobil vlogo dr. Jacksona Averyja v izjemno uspešni seriji Talenti v belem (Grey's Anatomy) in njegovo ime je s televizije poskočilo na lestvice najbolj vročih moških na svetu. 

Od učitelja, manekena do igralca

Jesse je svojo kariero začel kot učitelj na srednji šoli, vedno pa ga je vleklo tudi v igralske vode. Znan je tudi kot humanitarec in aktivist, ki opozarja na kršenje pravic temnopoltih, na to temo pa je napisal tudi nekaj člankov za CNN in Huffington Post.

RTSOVTU-min.jpg

Zapeljivec je med študijem delal tudi kot model, a tega nikoli ni jemal kot potencialno karierno pot. Nastopil je tudi v Rihanninem videospotu za pesem Russian Roulette in Estellinem spotu za Fall in Love.

Poleg izklesanega telesa, ki ga je večkrat pokazal tudi v seriji, kjer sicer nosi belo zdravniško haljo, je igralec ženska srca ogrel tudi s sinje modrimi očmi in pegicami. 

Lomilec src tik pred ločitvijo

Pred dvema mesecema je 35-letni igralec na rumenih straneh pristal zaradi ločitve od Aryn Drake-Lee, s katero je bil poročen zadnjih pet let, sicer pa sta bila v zvezi že veliko pred igralčevo nenadno slavo. Ko sta se spoznala, je Aryn delala kot nepremičninska posrednica, Jesse pa kot učitelj na srednji šoli v Filadelfiji. Par ima skupaj sicer dva otroka, enoletnega sina Macea in triletno hči Sadie. Samski ali ne, spodaj vas čaka nekaj njegovih fotografij, ki jih s sledilci deli na Instagramu.

Avtor: F. M.

Foto: Reuters, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

»Dragi bivši, hvala!« Pismo ženske, ki se je rešila destruktivne zveze

ne spreglejte