Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Moški tedna: Jesse Williams, doktor z zapeljivimi očmi in izklesanim telesom

Tokratni moški tedna je Jesse Williams, zvezdnik serije Talenti v belem, v kateri upodablja dr. Jacksona Averyja.

24.6.2017 ob 5:15

Downloads13.jpg

Jesse je širšo prepoznavnost dobil leta 2008, po vlogi Leninega fanta Lea v filmu Sestrstvo potujočih hlač 2 (The Sisterhood Of The Traveling Pants 2). Leto za tem je dobil vlogo dr. Jacksona Averyja v izjemno uspešni seriji Talenti v belem (Grey's Anatomy) in njegovo ime je s televizije poskočilo na lestvice najbolj vročih moških na svetu. 

Od učitelja, manekena do igralca

Jesse je svojo kariero začel kot učitelj na srednji šoli, vedno pa ga je vleklo tudi v igralske vode. Znan je tudi kot humanitarec in aktivist, ki opozarja na kršenje pravic temnopoltih, na to temo pa je napisal tudi nekaj člankov za CNN in Huffington Post.

RTSOVTU-min.jpg

Zapeljivec je med študijem delal tudi kot model, a tega nikoli ni jemal kot potencialno karierno pot. Nastopil je tudi v Rihanninem videospotu za pesem Russian Roulette in Estellinem spotu za Fall in Love.

Poleg izklesanega telesa, ki ga je večkrat pokazal tudi v seriji, kjer sicer nosi belo zdravniško haljo, je igralec ženska srca ogrel tudi s sinje modrimi očmi in pegicami. 

Lomilec src tik pred ločitvijo

Pred dvema mesecema je 35-letni igralec na rumenih straneh pristal zaradi ločitve od Aryn Drake-Lee, s katero je bil poročen zadnjih pet let, sicer pa sta bila v zvezi že veliko pred igralčevo nenadno slavo. Ko sta se spoznala, je Aryn delala kot nepremičninska posrednica, Jesse pa kot učitelj na srednji šoli v Filadelfiji. Par ima skupaj sicer dva otroka, enoletnega sina Macea in triletno hči Sadie. Samski ali ne, spodaj vas čaka nekaj njegovih fotografij, ki jih s sledilci deli na Instagramu.

Avtor: F. M.

Foto: Reuters, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

ne spreglejte