Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Moški tedna: En in edini, Chuck Bass

Ed Westwick je angleški igralec, ki smo se vanj zaljubili v vlogi Chucka Bassa v noro priljubljeni, a že skoraj pozabljeni seriji Opravljivka (Gossip Girl). Da ne bomo pozabili tudi na Eda, poglejmo, kaj počne danes.

5.8.2017 ob 5:10

kk.jpg

Ed Westwick je angleški igralec, ki nas je v Opravljivki presenečal s svojo pojavo, zaradi katere so ga nekateri sovražili in drugi ljubili. Nepoboljšljivi šarmer in osvajalec ženski src je del serije veljal za slabega fanta, ki zaradi svojega premoženja mislil, da lahko počne prav vse, kar se mu zahoče. Pravzaprav se niti ni veliko motil. In da njegove neverjetne romance z Blair Waldorf sploh ne omenjamo. Chucka Bassa je v seriji igral v vseh sezonah, torej od leta 2007 do 2012. In kam ga je odneslo po Opravljivki, ki mu je prinesla svetovno slavo?

Igralec, ki je prejšnji mesec upihnil 30. svečko, se je na filmskih platnih sicer pojavil kakšno leto pred vlogo v slavni seriji. Njegov prvi film je bil Children of Men, zatem je zaigral še v filmih Nepovabljen (Breaking and Entering, 2006), Son of Rambow (2007), S. Darko (2009), Strežnica na snowboardu (Chalet Girl, 2011), J. Edgar (2011), Romeo in Julija (2013), Bone in the Throat (2015), Freaks of Nature (2015) in Take Down (2016) ter v letošnjem trilerju Jekyll Island.

l.jpg

A poleg velikih platen, je Ed še vedno domač tudi s televizijskimi zasloni. Po Opravljivki je zaigral Kenta Gallowaya v seriji Wicked City, ob Rupertu Grintu (igralcu, ki je zaslovel z vlogo Rona Weasleyja, najboljšega prijatelja Harryja Potterja) pa je letos zaigral v seriji Snatch. In kje ga lahko spet ujamete v zapeljivi elegantni obleki s kravato? V aktualni seriji White Gold, kjer ima kot Vincent Swan tudi glavno vlogo. 

A vloga v Opravljivki še vedno ostaja ena njegovih najpomembnejših. Britanec je vlogo sicer dobil povsem nepričakovano. Ker v Angliji ni bilo veliko dela, je mesec dni preživel v Los Angelesu, kjer je dobil vlogo Chucka Bassa. Svoj angleški naglas je ameriškemu prilagodil tako, da je oponašal govor Carltona Banksa iz humoristične serije Princ iz Bel Aira.

Prav zaradi vloge Chucka Bassa so ga leta 2008 razglasili za najbolj seksi moškega na svetu. To in leto za tem je prejel tudi nagrado Teen Choice za najboljšega negativca v televizijski seriji. 

Kaj počne, ko ne igra? Ed je tudi glasbenik! Igra v britanskem punk bendu The Filthy Youth, njihovi pesmi Come Flash All You Ladies in Orange pa smo lahko slišali tudi v Opravljivki. 

GettyImages-683065890-min.jpg

In njegovo zasebno življenje? Med snemanjem Opravljivke je nekaj časa hodil s soigralko Jessico Szohr, ki je igrala Vanesso Abrams. Trenutno je v zvezi z Jessico Michel Serfaty, manekenko, ki ste jo videli že v 14. sezoni šova America’s Next Top Model, sicer pa je hodila že z zvezdniki kot sta Joe Jonas in Niall Horan. 26-letna gospodična ima iz prejšnjega zakona že 9-letnega sina, da sta z Edom tudi uradno par, pa je jasno razvidno že iz njunih objav na Instagramu.

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on

Avtor: F. M.

Foto: Getty Images, IMDb, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

ne spreglejte