Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Moški tedna: Bob Morley, zapeljivec, ki je padel z neba

V poplavi televizijskih serij že skoraj težko sledimo vsem igralcem, ki so zasloveli čez noč. A Bob Morley je eden tistih, ki jih je enostavno težko pozabiti.

1.7.2017 ob 5:20

1-min.jpg

Bob Morley je avstralski igralec, ki nas je očaral s širokim nasmehom, s pegami posutim obrazom in nagajivimi kodri, prav nič pa nimamo proti niti v trenutkih, ko sleče majico. 

Igralec, ki šteje 32 pomladi (in jih kaže 10 manj), je širši javnosti postal poznan z vlogo v uspešni seriji The 100, v kateri igra Bellamyja Blaka. Serija je luč sveta ugledala leta 2014, ravnokar se je končala četrta sezona, prihodnje leto pa prihaja že peta. Njena zgodba je postavljena daleč v prihodnost, 97 let po nuklearni vojni, ki je uničila civilizacijo na Zemlji. Peščica potomcev izbrancev, ki je pred skoraj stotimi leti z vesoljsko ladjo pobegnila med zvezde, zaradi okvare ladje, ki bi morala v vesolju zdržati še nekaj let, na Zemljo pošlje 100 prestopnikov. Med njimi je tudi Bellamy, njihova naloga pa je, da preverijo, če je zemlja že varna za vrnitev in repopulacijo. V boju za preživetje igralec v parih epizodah izgubi majico, kar mu je prineslo še več oboževalk.

2-min.jpg

Morley se je z igralstvom srečal že v šoli, kjer je hodil v dramski krožek, a so ga vrgli iz skupine. Ne zato, ker ne bi bil talentiran, ampak ker je bil eden tistih dijakov, ki šole ne jemljejo preveč resno. Ob selitvi v Melbourne je začel s šolanjem za inženirja, a igra mu ni dala miru, zato se je vpisal še na igralsko šolo in si poiskal agenta.

3-min.jpg

Njegova kariera se je začela v različnih gledaliških produkcijah in kratkih filmih. Nato je zaigral v serijah Home and Away, The Strip, Neighbours, videli pa smo ga tudi v filmih Road Train, Blinder in Lost in the White City.

4-min.jpg

Njegova vloga v aktualni seriji The 100 je zagotovo najpomembnejša, zanjo pa je prejel tudi štiri nominacije za različne nagrade. E! Online ga je nagradil za alfa moškega, nominiran pa je tudi za najboljšega igralca v fantazijski seriji za letošnje nagrade Teen Choice. Glasovanje še poteka, naš glas za moškega tedna pa je dobil že danes.

6-min.jpg7-min.jpg

Avtor: F. M.

Foto: IMDb, Twitter


oddajte komentar

preberite tudi

7 dokazov, da seks dobesedno rešuje življenje

»Slaba izkušnja, zaradi katere mi seks za eno noč ne pride več na misel« (resnična izpoved)

5 lekcij iz razmerja, v katerem ljubi le ena stran

ne spreglejte