Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Moški tedna: Austin Butler, zapeljivi Brad Pitt nove generacije

Zadnji avgustovski moški tedna je plavolasi igralec in pevec Austin Butler.

26.8.2017 ob 5:10

0-min.jpg

Austin Butler je 26-letni plavolasec, ki je oboževalke po vsem svetu zapeljal z neukrotljivo pričesko, modrimi očmi in enim najširših nasmehov. Igralca je zaradi videza marsikdo že primerjal v Bradom Pittom ali Leonardom DiCapriem, podobno svetla pa je tudi njegova igralska kariera.

1-min.jpg

Austin je v filmski svet zašel pri trinajstih letih, ko ga je na sejmu v okrožju Orange County opazil agent in mu omogočil začetek v zabavni industriji. Plavolasec je kmalu ugotovil, da mu je igralski svet všeč in začel hoditi na tečaj igranja. Najprej je kot statist igral v različnih serijah, nato dobil prvo resnejšo vlogo v seriji Ned's Declassified School Survival Guide, kjer je spoznal menedžerja Para Cutlerja, s pomočjo katerega se je njegova igralska pot zares začela. Leta 2007 se je pojavil v priljubljeni seriji Hannah Montana z Miley Cyrus na čelu, istega leta pa je zaigral še v priljubljeni seriji iCarly.

Videli smo ga tudi v seriji Zoey 101, leto zatem pa v družinskem pustolovskem filmu Vesoljčki s podstrešja. Precej pozornosti je pritegnil tudi z vlogo Sebastiana Kydda v seriji Carriejini dnevniki (The Carrie Diaries), ki prikazuje življenje mlade Carrie Bradshaw, glavnega lika kultne serije Seks v mestu. Lani pa je kot dolgolasec zablestel v glavni vlogi Wila Ohnsforda v MTV-jevi seriji Zgodbe Shannare (The Shannara Chronicles) – druga sezona serije prihaja že oktobra letos.

2-min.jpg

Med njegovimi talenti je tudi glasba. Igra klavir, violino in kitaro, zadnje celo zbira. In njegovo ljubezensko življenje? Zapeljivec je že od leta 2011 v zvezi z igralko in pevko Vanesso Hudgens s katero se skupaj tudi redno pojavljata na rdečih preprogah. Nekaj utrinkov s teh lahko ujamete v spodnji fotogaleriji.

Avtor: F. M.

Foto: Getty Images


oddajte komentar

preberite tudi

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

ne spreglejte