Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Mesta, kjer je seks prepovedan

Poleti želja po eksperimentiranju lahko premaga razum, poglejte pa, kje naj ta vendarle zmaga.

23.7.2015 ob 12:15

shutterstock_87170974.jpg

V poplavi strasti se lahko zgodi, da boste pozabili na čas in kraj ter se strastem predali tam, kjer naj se jim ne bi. Poletje je namreč čas, ki nudi neštete priložnosti, možnosti in lokacije za spolne avanture, a obstajajo tudi mesta, kjer je seks prepovedan, sicer ogrožate tako svoje življenje kot tudi življenje drugih. Kje torej ne?


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična


Preberite še:

shutterstock_137564039.jpg

V avtomobilu (med vožnjo). Pozabite na spolne igrice med vožnjo ne glede na to, kdo od vaju vozi. Najbrž ni treba posebej poudarjati, zakaj.

V gorah. Odšla sta na pohod in v vaju se je prebudila strast. A ne skušajta jo potešiti v neokrnjeni naravi, saj lahko tvegata zdrs ali kup poškodb, pike žuželk ali klopov.

shutterstock_108220151.jpg

V javnem bazenu. Nenadoma ni nikjer nikogar in porodila se vama je divja zamisel. Odmislita jo. Sta na javnem mestu (kamere!), poleg tega pa lahko klorirana voda razdraži vajine intimne dele telesa.

Na peščeni plaži. Morda se vama zdi ta ideja romantična, v praksi pa je težko izvedljiva. Ne bo ga namreč kotička telesa, kamor pesek ne bi zašel.

V javnem stranišču. Tako zaradi drugih kot zaradi vas samih; seks na javnem stranišču je nehigienski (razen v filmih) in zato škodljiv. Zadržita se vsaj do doma.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Preden se vrnete k bivšemu, obvezno odgovorite na teh pet vprašanj

To je razlog, da si po rekreaciji želite seksa

Osem najboljših položajev za hitri seks

ne spreglejte