Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ljubka valentinova darila, za katera ne boste odšteli niti centa

Kupončki, zajtrk, filmski maraton in še kaj bi se lahko znašlo na seznamu najbolj prikupnih daril.

10.2.2020 ob 5:30 | Avtor: P. Pa.

Ljubka valentinova darila, za katera ne boste odšteli niti centa

Če si želimo ali ne, na vrata že trka pomlad in z njo prvi izmed praznikov zaljubljencev. Čeprav bi bilo lepo, da bi svojim najdražjim vsakodnevno izkazovali ljubezen in jih pocrkljali z majhnimi pozornostmi, žal običajno ni tako. Medeni tedni in začetna nora zaljubljenost se pogosto končajo prej kot bi si želeli, pari pa kaj hitro padejo v rutino in si redko namenijo čas samo zase.

Če ste tudi vi med tistimi, ki se vam zdi, da se premalokrat posvetite samo partnerju, je to odličen trenutek, da se mu/ji na letošnji dan zaljubljencev posvetite na prav poseben način in mu podarite svoj čas. Prepričani smo, da se bodo tega najbolj razveselili. Če pa bi vseeno radi svojemu Valentinu podarilo darilo, imamo za vas nekaj idej, ki se jih boste še posebej razveselili, če ste omejeni s proračunom. Za velik učinek namreč ni potrebno zapravljati celega premoženja. Zagotovo lahko že doma najdete vse kar potrebujete in pripravite popolno romantično presenečenje.

Skodelica z napisom

Med domačimi skodelicami poiščite partnerjevo najljubšo in jo okrasite s pisalom za keramiko. Da bo sporočilo zapečateno za vedno, lahko sporočilo in napis zapečete.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kari (@prairiegirlhome) on

Napišite pesem ali pismo

Svojemu najdražjemu boste gotovo segli do srca, če boste na papir izlili svoja čustva. Včasih je težko povedati, kaj nam leži na srcu in kaj čutimo.

Filmski maraton

Zakaj bi hodila v kino, če je lahko v toplem in prijetnem zavetju doma še bolj prijetno. Pripravite udoben prostor, prigrizke in pijačo. Skupaj zlezita pod odejo, se stiskajta in uživajta v filmskem maratonu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Srčkana sporočila

Iz papirja izrežite srčke in na njih napišite, kaj vam je najbolj všeč pri vašem najdražjem. Zapišite vse, zaradi česar ga tako ljubite in spoštujete.

Sveče, sveče, sveče

Je lahko še kaj bolj romantičnega od sveč? Slastna večerja ali zgolj prigrizek ter kozarec vina so ob svečah še bolj romantični.

Kupončki

Ste že slišali za ljubke kupončke, na katere zapišete najrazličnejše naloge, aktivnosti in dejavnosti, ki jih bosta počela skupaj? Nam se zdi ta ideja izjemno simpatična.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Little Oak Marketplace (@littleoakmarketplace) on

Kartice spominov

Na kartice zapišite vajine najljubše spomine. Dodajte fotografije in ustvarite čudovite kartice, s katerimi boste za vedno obujali spomine.

Pripravi slasten zajtrk

Svojega najdražjega lahko presenetite že zjutraj z zajtrkom v postelji.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A L Y FITNESS


oddajte komentar

preberite tudi

Tehnika, ki prepreči prezgodnji izliv

Seks po dekadah ali kaj vas čaka glede seksualne prihodnosti

Ženske spregovorile, v katerih pozah najtežje doživijo orgazem

ne spreglejte