Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

LJUBEZEN OD A DO Ž: Največja konferenca o ljubezni in odnosih

Kaj nam prinaša Ljubezen? Tisoče odgovorov in vprašanj…

5.2.2017 ob 6:25

ljubezen_shutterstock_242469733.jpg

Kako je, ko se znajdemo nekje na razpotju ljubezni - vse prevečkrat ne najdemo pravega odgovora, vedno znova ponavljamo iste vzorce, iščemo podobne partnerje, preveč popuščamo – ali premalo, preveč zahtevamo ali obratno… Se cenimo dovolj? Nas partner dovolj spoštuje in zakaj ne? Kako pridobiti spoštovanje, zaupanje, pripadnost… Kako biti srečen v dvoje, ljubiti in biti ljubljen? Razbijali bomo stereotipe, reševali razmerja, pomagali premagati dvome, iskali najboljše odgovore… Tudi letos, spet v družbi najboljših.

Po lanskoletni razprodani konferenci bodo v predavateljske vrste ponovno stopili največji strokovnjaki s področja ljubezni, odnosov in partnerstva. Dragocene izkušnje bodo tokrat z nami delili dr. Zoran Milivojević, Sanja Rozman, Bruno Šimleša, Ana Bešter Bertoncelj, Ljubica Uvodić Vranič, dr. Saša Krajnc, Luka Kogovšek in Melita Kuhar, Pater dr. Karel Gržan in drugi. Predavanjem dodajamo okroglo mizo na temo Ljubezen na razpotju, ki jo bo povezovala Zvezdana Mlakar.

Novost je tudi druženje s predavatelji, ki bodo tistim, ki bi imeli vprašanja ali pa bi samo želeli izvedeti več, na voljo neposredno po predavanjih.

Več informacij o predavanjih in predavateljih boste našli na spletni strani www.ljubezen-a-do-z.si ali na facebooku.

Kotizacija za celodnevni dogodek znaša 25 EUR. Število vstopnic je omejeno, zato si jih pravočasno priskrbite na vseh prodajnih mestih Eventima ali na spletnem naslovu www.eventim.si.

Za brezplačno vstopnico pa se lahko potegujete tudi v naši nagradni igri na Facebooku. Kliknite tukaj.

preberite tudi

6 (upravičenih!) razlogov za odpoved poroke

»Leto dni sem seksala vsak dan in zgodilo se je tole« (resnična izpoved)

Vedno izberete gospoda napačnega? PRAVEGA boste našli takole!

ne spreglejte