Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Leto 2019 je bilo med rjuhami vroče in strastno

Anketa med spolno aktivnimi Američani je razkrila, da je bilo leto 2019 zaznamovano z zelo dobrim seksom.

1.1.2020 ob 5:30 | Foto: Getty Images | Avtor: T. S. P.

Leto 2019 je bilo med rjuhami vroče in strastno

V anketi je kar 44 odstotkov vprašanih spolno aktivnih Američanov razkrilo, da je bilo leto 2019 na področju spolnosti najboljše. 47 odstotkov jih je dodalo, da je bilo celo boljše od leta 2018, razkriva naročnik ankete Pure Romance (izvedlo jo je podjetje OnePoll).

Poleg najbolj zadovoljujočega leta, je bilo preteklo leto zaznamovano z določenimi eksperimenti med rjuhami. Eden od šestih vprašanih je prvič izkusil seks prek telefona, 29 odstotkov jih je prvič uporabilo kakšno spolno igračo. 39 odstotkov vprašanih je v letu 2019 postalo bolj »pustolovskih« med rjuhami. 20 odstotkov jih je prvič seksalo v avtu, eden od šestih pa se je preizkusil v igri vlog.

79 odstotkov vprašanih jih je izpostavilo, da so zadovoljni s svojim spolnim življenjem.

Zaradi bolj pustolovskega odnosa med rjuhami, se je po mnenju anketiranih izboljšal tudi njihov odnos s partnerjem. Lažje in bolj odprto so komunicirali, 44 odstotkov se jih je končno naučilo, kako zadovoljiti svojega partnerja.

Sodeč po rezultatih ni nič presenetljivega, da jih 57 odstotkov meni, da so postali boljši v postelji. 52 odstotkov jih je preizkusilo kakšen nov položaj, več kot četrtina pa jih ne obžaluje, da so bili v preteklem letu bolj strastni in spontani.

Kar 74 odstotkov se veseli novega leta in načrtuje še bolj pogumne podvige v spalnici (ali izven nje). Kar 52 odstotkov vprašanih je izpostavilo, da s partnerjem redno preizkušajo novosti.

59 odstotkov vprašanih pa je priznalo, da si želijo bolj razgibanega spolnega življenja. Njihova največja obžalovanja v letu 2019 so: premalo seksa, predolgočasen seks, upanje na večjo raznolikost, slab seks in spolni odnos z nekom, s katerim ne bi smeli imeti odnosa.


oddajte komentar

preberite tudi

Kaj vse je o seksualnih fantazijah Evropejcev razkrila velika raziskava

Končno kontracepcijske tabletke za moške? Znanstveniki imajo dobro novico

To so tri najprivlačnejše lastnosti moških in žensk (lepote ni med njimi)

ne spreglejte