Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Klasične napake, ki jih počnete v zvezi

Gotovo imate tudi vi v glavi popolnega partnerja, a težava je najbrž ta, da on obstaja le v vaši glavi ...

7.8.2016 ob 6:30

napake_shutterstock_232553956.jpg

Res je, da se vse življenju učimo, drži pa tudi, da obstaja seznam najpogostejših napak, ki jih ženske delajo v zvezi. Nekatere od njih so postale že prava klasika, zato se naslednjič, ko boste na prvem zmenku doživeli pravi glasen izbruh čustev, raje zadržite.

Konstrukti

Gotovo imate tudi vi v glavi popolnega partnerja, a težava je najbrž ta, da on obstaja le v vaši glavi. Ženske partnerja velikokrat izberejo na podlagi instinktivne privlačnosti: če je moški zanje privlačen, mu takoj pridajo še konstrukt ali dva in potem pričakujejo, da se moški obnaša v zvezi z njimi.

Zato ne pozabite naslednjih pomembnih dejstev: konstrukt je nekaj, človek iz krvi in mesa pa nekaj povsem drugega. Druga stvar je, da boste moškega le težko spremenili – morda v njem vidite potencial, ki ga v resnici niti ni. Lahko spremeni malenkosti, svojega bistva pa nikoli. Pomembno je tudi to, da privlačnost še ne pomeni globlje povezanosti ter dejstvo, da če želi z vami v posteljo, še ne pomeni, da vas želi za resno dekle.

Moška psihologija

Njene osnove bi morala poznati prav vsaka. No, nekatere jo namerno ignorirajo in ob neupoštevanju svojega instinkta vztrajajo v brezplodnem razmerju. Že iz njegove drže in življenjskega sloga lahko o njem izveste veliko tega, kar vam ni povedal, tudi o njegovih hobijih in osebnosti. Če vam šesti čut nenehno govori, da ni primeren za vas, če z vami ne ravna lepo in podobno, potem morate oditi, preden bo prepozno. Beg morda res boli, nezdrava zveza pa vas lahko dolgotrajno poškoduje.

Nimajo tako močne intuicije kot ženske

Nikar od njega ne pričakujte, da vam bere misli in želje. Raje mu vse povejte, narišite, če je treba, nikoli pa od njega ne pričakujte, da bo vse ugotovil sam. Kako naj ve, kaj se dogaja v vaši glavi, če še sami veste, da v njej vlada bolj ali manj kaos?

Pretvarjanje

Da bi mu ugodili, počnete stvari, s katerimi bi pritegnili njegovo pozornost. Mislite, da se bo zaljubil v vas, če boste takšni, kot menite, da bi mu najbolj ugajalo. Napaka, bodite to, kar ste. Če mu je to všeč, super, če ne, pač ne. V glavnem pa moški ne mara, da se mu prilizujete, da nenehno zahtevate njegovo pozornost, da želite z njim tekmovati in da ponorite, če ni vse po vašem.

Prevelika pričakovanja

Sploh na začetku ga bodo besede o ljubezni prestrašile. Ne pustite mu misliti, da ste še ena tistih, ki hiti v resno zvezo, in le čaka moškega, ki bo njeno življenje naredil popolno.

Vaše življenje je lahko popolno tudi brez moškega. In ne, on vas ne more narediti srečne – to lahko storite le same.

Avtorica: Mo. S.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

Trije glavni krivci, da moški v postelji odpove

ne spreglejte