Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kako v njegovih očeh postati vroča boginja

Obstajajo dejanja, ki v moških očeh spolni akt povzdignejo na zavidljivo visoko raven.

1.3.2019 ob 4:55

par_seksi_micna.jpg

Zadovoljiti v postelji moškega je veliko enostavneje, kot se zdi na prvi pogled. Dobro pa je v ta namen spoznati nekaj dejanj, ki bodo intimni akt v njegovih očeh povzdignila na zavidljivo visoko raven. Nekaj uporabnih namigov ima Your Tango ...

Odkrijte njegove fetiše in fantazije

Vsak moški ima nekaj, kar ga posebej močno vzburja. Pa naj bo to seksi spodnje perilo, visoke pete, lepa stopala, urejen griček in še bi lahko naštevali. Neskončno je fetišev in spolnih fantazij, na vas pa je, da odkrijete tisto, kar najbolj zažiga pri vašem dragem.

Res je, da junaki svoje skrite želje praviloma zadržijo zase. Kajti bojijo se zavrnitve, zgražanja ali celo posmehovanja ljubimk. Torej ga spodbudite, da vam jih bo razkril in mu katero od njih uresničite. Ni treba, da greste preko sebe, a kakšna fantazija in fetiš sta zagotovo izvedljiva.

Kako ga prepričati, da vam jih bo zaupal? Najprej mu vi opišite svoje. ;)


Spoznajte moč umazanega govora

Drži, da so moški v prvi vrsti vizualna bitja in se vzburijo ob tistem, kar je dano njihovemu pogledu. A ne podcenjujte moči besed, natančneje, umazanega govora. Tudi ta nanje še kako spodbudno vpliva in jih hitro pripelje do točke vrelišča.

Uporaba t. i. "dirty talk-a" res zahteva nekaj veščin, a ko ga boste obvladali, boste odkrili, da je učinkovito seksualno orožje.

Kako začeti in nadaljevati?

Najprej mu z glasnimi vzdihi in drugimi zvoki dajte vedeti, da vam je tisto, kar počne všeč. Naslednji korak je, da ga z besedami spodbujate tedaj, ko vas razvaja s prijemi, ki so vam pisani na kožo. Povejte, kaj od tistega kar počne, ko se ljubita, vam je prav posebej pri srcu ter zadeve stopnjujte s konkretnejšimi namigi in opisi.

Umazan govor ni dobrodošel le med samim spolnim odnosom, temveč je tudi več kot odlična predigra. Zlasti če mu tisto, kar od njega pričakujete, šepetate tedaj, ko sta družbi ali mu, ko najmanj pričakuje, pošljete začinjeno sporočilce.

Skratka, obstaja nešteto načinov uporabe porednih besed in prav vsi bodo njegovo (vajino) spolno izkušnjo dvignili na še nepoznano raven.


Osvojite nekaj novih spolnih položajev

Ena od neprecenljivih sestavin spolnosti je preizkušanje novosti. Tudi v smislu novih spolnih položajev, za katere se mu niti ne sanja, da jih poznate, kaj šele obvladate.

Zato razširite svoja obzorja, poglobite se v množico seksi poz in med njimi izberite nekaj takšnih, ki bodo vajin seks ponesle izza meja poznanega.


Postanite mojstrica oralnega seksa

Čisto na kratko: oralni seks je z moškega vidika češnja na smetani. Če boste vedno znova izpopolnjevali tehniko ter ga z njo razvajali sami od sebe, nepričakovano in spontano, bo to nedvomno znal ceniti in v njegovih očeh boste osvojili naziv boginje seksa.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Mokro je vedno boljše (in še 6 drugih nasvetov za boljši seks) ali pa Znanstveni dokazi, zakaj je dobro biti samski

Priporočamo tudi: "Če bi bila istih let, me ne bi dohajal" (resnični pari o tem, kako jim uspeva kljub veliki starostni razliki)


oddajte komentar

preberite tudi

Pozor, to so za moške najnevarnejši spolni položaji

Priložnost, ob kateri moški najpogosteje varajo

Sedem pasti poletnega seksa

ne spreglejte