Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kako ste lahko še bolj privlačni

Ne zanemarjajte moči nasmeha, stresajte šale in hodite vzravnano.

3.3.2015 ob 3:00

!SSL
shutterstock_171503546.jpg

Strinjali se boste, da vsi težimo k temu, da bi bili drugim bolj privlačni. Ne zgolj s seksualnega, pač pa tudi s povsem platonskega vidika. In z drobnimi zvijačami je to hitro mogoče doseči.

Poglejte male spremembe, ob katerih bodo ljudje na vas gledali povsem drugače.

Nasmeh: Velikokrat je že bilo dokazano, da se je nasmejanim obrazom na moč težko upreti. Ko je na vašem obrazu širok, iskren nasmeh, vas ljudje avtomatsko doživljajo kot bolj prijateljske in se v vaši družbi počutijo bolje.

Govorica telesa: Sproščen položaj rok in telesa drugim jasno sporoča, da ste dostopni in pripravljeni na druženje. Če denimo držite roke prekrižane ali nervozno tipkate po mobilnem telefonu pošiljate neverbalno sporočilo, da ne želite komunicirati z drugimi.

Šale: Ne pravijo zaman, da je dobra volja najboljša. In če znate zbijati šale ter nasmejati vse, ki so v vaši bližini, boste takoj privlačnejši. V zameno pa boste od drugih prejeli zvrhano mero pozitivnih čustev.

Sproščenost: Se vedno obremenjujete s tem, kaj si o vas mislijo drugi? Te navade se takoj rešite. Bodite samozavestni in komunicirajte sproščeno, saj nihče ne mara ob sebi nekoga, ki je vedno zaskrbljen.

Prijeten vonj: Dovolj bo že dosledna osebna higiena.

Drža: Hodite vzravnano in pokončno. Ne samo, da boste tako videti bolje, bolje se boste tudi počutili, videti  boste  samozavestni in prav takšni ljudje so drugim najbolj privlačni.

Obleka: Ni potrebno, da ste oblečeni po zadnji modi, nosite pa oblačila, ki so primerna vašemu tipu telesa. Pozabite tako na preozka kot na preširoka oblačila.

Lasje: Vsi se strinjajo, da so lepi in negovani lasje za prvi vtis še kako pomembni. Ne pozabite torej na pričesko. Lasje naj bodo vedno čisti, če jih barvate, pazite, da ne boste imeli narastka in redno obiskujte frizerja.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Da spletni zmenki ne bodo prinesli razočaranja

Vroči erotični trendi, ki bodo v letu 2020 velik hit

Sedem tipov moških, s katerimi nikoli ne boste srečni v ljubezni

ne spreglejte

Nikoli ne zamudite vaših najljubših vsebin! Prijavite se na mične e-novice!