Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Komu je namenjen ekskluzivni erotični klub, kamor smejo le lepe ženske?

Obstaja poseben klub, kamor smejo le lepe ženske in deluje po posebnih pravilih.

24.9.2022 ob 8:51 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Komu je namenjen ekskluzivni erotični klub, kamor smejo le lepe ženske?

Pogled na spolnost se v toku časa spreminja in podatki kažejo, da vse več žensk sprejema tako imenovano spolno fluidnost. Veliko več, kot moških. Zato ni nenavadno, da nastajajo klubi, ki so usmerjeni izključno v seksualne užitke in raziskovanje spolnosti žensk.

Pod vplivom tega je nastal Skirt Club, po naše bi mu rekli Klub kril. Ta ženskam omogoča raziskovanje istospolne seksualnosti brez moškega pogleda.

Njegovi začetki segajo v London, sedaj je prisoten na različnih delih sveta.

Ustanoviteljica prvega takšnega kluba in njegova marketinška voditeljica je Geneviève LeJeune, z njim je leta 2014 začela v Londonu, od tam se je tovrstna zabava razširila v Los Angeles, New York, Miami, Berlin, Pariz in Sydney.

Spolna usmerjenost ne igra vloge

Klub je namenjen ženskam, ki jih zanimajo istospolne izkušnje, vanj so vključene tako radovedne heteroseksualke kot biseksualke in lezbijke.

"Naša druženja in zabave so svetovno znane in prinašajo glamur. To so priložnosti za razigranost in užitek. Za spogledovanje in izpolnjevanje želja," je povedala Geneviève in dodala:

"Naš namen je negovati prostor, v katerem so ženske lahko povsem svobodne v izražanju in so lahko avtentične brez obsojanja. Seksualni cilj in namen ni zagreti svojega ljubimca ali naključnega junaka, temveč spoznavanje sebe in odkrivanje tistega, kar žensko vzburja."

Seksualno dojemanje sebe

Nekateri kritiki trdijo, da klub ni nič drugega kot kraj, kjer lahko zdolgočasene heteroseksualke izživljajo svoje fantazije, igrajo igrice in seksualno eksperimentirajo. Ustanoviteljica te očitke zavrača in trdi, da je glavni namen povezovanja snovanje ekskluzivne, izključno ženskam namenjene skupnosti, ki krepi seksualno dojemanje sebe.

Na zabavah ženske uživajo v brezplačnem šampanjcu in koktejlih, komičnih nastopih in različnih igrah, nekaj pred polnočjo pa se začne tako imenovani after party. Tedaj fizični stiki niso samo dopuščeni, temveč se jih tudi aktivno spodbuja.

Lepota kot pogoj

Mesečni seksualni dogodki potekajo na razkošnih lokacijah, tako kot to velja za vse ekskluzivne klube, tudi pri tem veljajo strogi kriteriji za članstvo.

"Pristop je brezplačen, mora pa kandidatke predlagati že obstoječa članica in kar je najpomembnejše, članice morajo biti atraktivne. Zelo atraktivne," je pojasnila ustanoviteljica in nadaljevala:

"Naše članice so na splošno zelo glamurozne, profesionalne ženske. Na dogodkih pričakujejo določen nivo prestiža: pijača, zabava, okolje, vse mora biti najboljše. Ženske, s katerimi bi se zabavale morajo biti takšne, kot so one same, zato je privlačnost en najpomembnejših kriterijev."

Pravila oblačenja niso pretirano stroga: včasih gre za tematske zabave, pomembno pa je, da so članice elegantne. Fotoaparati in kamere niso dovoljeni, tako kot tudi ne agresivno osvajanje in zapeljevanje. Pristanek druge strani je ključen, kršenje pravil pa lahko pripelje do izključitve.

Komunikacija na nivoju

"Če komu karkoli ni všeč ali mu je neprijetno, to vedno lahko pove ali pokaže. Biti odkrit, prefinjen in graciozen so pogoji, zapisani v pravilih.

Klub je namenjen vsem, ki so po naravi entuziastke. Spodbujamo spogledovanje in eksperimentiranje, kar vključuje tudi branje verbalnih in neverbalnih znakov drugih članov," je še povedala Geneviève LeJeune:

"Če niste povsem prepričani, ali bi druga članica rada govorila z vami, se spogledovala ali šla do konca je vse, kar morate storiti, vprašati. Nihče vas za to ne bo obsojal"

Povzeto po portalu Daily Star

Preberite še: »Zapustila sem moža, sanjsko hišo in kariero. Dojela sem, da sem lezbijka« (resnična izpoved)

Morda vas zanima tudi: To je najbolj seksi evropski princ v tem trenutku (in tako je našel svojo princeso)


oddajte komentar

preberite tudi

»Ko sem rodila prvega otroka, sem spoznala, da me zaročenec vara s sosedo« (resnična zgodba)

Štiri pričakovanja, ki se jih morate otresti v prid dobrega razmerja

Tako pretiravanje s pornografijo uničuje ljubezensko življenje (in vaše možgane!)

ne spreglejte