Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kaj je bolj seksi od seksa

Tri stvari, ki po intimnosti in sporočilnosti prekašajo sam seks.

26.4.2015 ob 1:00

shutterstock_122439952.jpg

Obstaja kaj, kar je bolj seksi od seksa samega? Poglejte tri stvari, zaradi katerih lahko na vprašanje odgovorimo z mogočnim da.

Masaža stopal

Vsaka masaža lahko prebudi spolno energijo. Toda dobra masaža stopal sodi v prav posebno kategorijo. Drži namreč, da ta del telesa ne sodi med najzapeljivejše. In kadar imajo morda vaša celo kurja očesa in po celotnem dnevu v petkah res ne dišijo najlepše, on pa jih z veseljem vzame v roke in zmasira, je to nedvomno izjemno seksi in intimno početje.

Cvetje kar tako

Zgovoren dokaz ljubezni, pozornosti in spoštovanja. S šopkom doma boste nedvomno osvojili točke, a če ga boste kar tako poslali k njej v pisarno, boste v ljubezenskem tekmovanju zagotovo osvojili glavno nagrado.

Držanje za roko

Majhni, drobni, bežni dotiki velikokrat povedo več kot veliki konkretni prijemi. Ob pogledu na par, ki se z roko v roki sprehaja po cesti ali sedi v restavraciji, se v vsaki opazovalki prebudi vprašanje, zakaj se roke njenega spremljevalca skrivajo v žepu. Tudi umik las z oči, naključen dotik roke ali lica so geste, ki nakazujejo sproščenost in bližino, zato so neizmerno seksi.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Presenetljiv vpliv zime na seksualnost moških

Kaj se zgodi s penisom, če ga moški ne uporablja

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

ne spreglejte