Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Kako ga očarati in omrežiti (glede na njegov znak)

Vsako astrološko znamenje je mogoče očarati, treba je le vedeti, kako.

1.9.2018 ob 3:40

zenska_kava_telefon_micna.jpg

Všeč vam je, a zdi se, da vas ne opazi in radi bi pritegnili njegovo pozornost. Ne veste pa, kakšen pristop bi obrodil sadove: neposreden ali bolj diskreten? Odgovor se skriva v njegovem astrološkem znamenju. Odkrite, kaj je po horoskopu in ukrepajte v skladu s tem. Kako očarati posamična znamenja zodiaka, svetuje Your tango.

Oven

Če ste zaljubljeni v ovna, mu pokažite, da ste prav tako, kot on sam, polni življenske energije. Bodite drzni, spontani, ne bojte se tveganja in z dejanji ter besedami sporočajte, da ste vselej pripravljeni na takšne in drugačne avanture.

Ne čakajte le na njegove predloge. Drznite si vajeti vzeti v svoje roke in predlagati izlet v neznano, obisk adrenalinskega parka ali karkoli, kar je za dinamičnega in malo norega ovna vedno zanimivo. Ta bo očaran nad dejstvom, da ste se vselej pripravljeni zabavati in vas ni strah pokazati strasti do življenja.

Bik

Naj bo ljubosumen. Prav ste prebrali, ljubosumje je tisto, ki privlači nekoga stare šole in pri biku resnično deluje. Če vas bo videl, kako se spogledujete z nekom drugim ali če boste govorili o čudovitem zmenku, na katerem ste bili pred nekaj dnevi, boste zagotovo presenečeni nad rezultatom.

Uporabite bikovo ljubosumje in ga izkoristite sebi v prid. Z njim lahko spodbudite njegova čustva do vas.

Dvojček

Preprost način, s katerim lahko pripravite dvojčka, da se zaljubi v vas je, da ste čimbolj zabavni. Vsak je rad v družbi nekoga, ki izžareva pozitivno energijo in ljubezen do življenja, dvojčki pa po tem prav posebej slovijo. 

Organizirajte zabavo, da ne bo občutil pretiranega pritiska. Naj na njej iz prve roke spozna, kako čudoviti ste. Bolj, kot boste v njegovi družbi zgovorni, hitreje ga boste prepričali, da ste res pravi zanj.

Rak

Če ste se zaljubili v raka poskrbite, da boste vedno, ko bi mu prav prišla pomoč, nekje v njegovi bližini. Ponudite mu ramo za tolažbo in mu kadar bo žalosten, pokažite svoje sočutje.

Naj ve, da se lahko vedno zanese na vas in da se mu v vaši družbi ni treba pretvarjati, da je srečen tedaj, ko se nad njim v resnici zgrinjajo temni oblaki. Imejte ga radi in sprejemajte takšnega, kot je. To je prava pot do srca raka.

Lev

Levi so izjemno karizmatični ljudje. Če bi radi očarali rojenega v tem znamenju, boste morali izstopati iz množice. Najlažje s premišljeno izbranim oblačilom. Ne oblačite seksi oblekice za v službo, če je on vaš sodelavec, poskrbite pa, da boste v njej blesteli na zabavi, kjer bo tudi on.

Levi so vizualna bitja in njihovo pozornost je mogoče zbuditi le z zunanjim videzom. Če boste videti čudovito, boste dovolj izstopali, da vas bo opazil.

Devica

Device zanima veliko stvari in najlažje boste pozornost moškega, rojenega v tem znamenju pritegnili tako, da se mu boste pridružili pri katerem od njegovih hobijev.

A ne trudite se pretirano, da ne bi bile vaše namere preveč očitne in bi postal sumničav. Mimogrede omenite, da obožujete tek (ker veste, da ga tudi on) in nevsiljivo predlagajte, da bi skupaj odtekla kakšen krog.

Tehtnica

Če bi do tega, da se zaljubi v vas, radi pripravili rojenega v ozvezdju tehtnice, z njim ne načenjajte perečih tem. Kajti če tehtnice česa ne marajo, so takšni in drugačni spori.

Konfliktni ljudje jih prav nič ne privlačijo. Bodite očarljivi, uglajeni in prijazni. Tehtnicam veliko pomeni lepo obnašanje. Če boste do njega in do ostalih v vaši družbi prijazni, boste nedvomno prižgali iskrico v njegovem srcu.

Škorpijon

Škorpijoni so izjemno seksi znamenje in najlažje je njihovo pozornost pritegniti s spogledovanjem. Ne bodite sramežljivi, vzpostavite očesni stik, bežno se ga dotikajte in se smejte njegovim šalam. Če bo sprejel vašo igro in se spogledoval nazaj, bo med vama takoj vzcvetela močna seksualna kemija.

Pokažite mu, da vas zanima in da vas tega ni sram pokazati. V kolikor boste nekoliko spodbudili njegove umazane misli, prav tako ne bo nič narobe.

Strelec

Če bi radi očarali strelca mu nakažite, da ne iščete resne in dolge zveze, temveč se želite le zabavati. Strelci kar hitro zbežijo, kadar se jim zazdi, da zadeve postajajo preresne in jih nekdo želi ujeti v zvezo.

Dajte mu vedeti, da si želite novih izkušenj, raziskovanj in avantur, ter da ne pletete gnezda. Bodite radoživi, navdušeni, pokažite svoj smisel za humor in preden se boste dobro zavedali, boste v očeh strelca nekdo, s katerim bi z veseljem potoval.

Kozorog

V kolikor ste se ogreli za kozoroga, mu dajte vedeti, da ste resna in predana oseba. Z njim se pogovarjajte o resnih življenjskih temah. Takšni pogovori so tisti, ki pritegnejo kozoroga in med vama lahko zanetijo iskrico, puhle fraze pa ga na drugi strani odvračajo.

Kozorogi nikoli niso za bežne in neresne zveze, oni razmišljajo vnaprej in če boste pustili vtis, da ste tudi vi takšni, boste imeli pri rojenem v tem znamenju veliko možnosti.

Vodnar

Na prvi pogled je vodnarja mogoče hitro očarati, a največkrat temu ni tako. Če ga želite osvojiti, mu pokažite svoj pravi jaz. Kajti če vodnar česa ne mara, je to igranje in pretvarjanje, da ste nekdo drug.

Vodnar se ne spusti zlahka v romanco. Ko boste ujeli njegovo pozornost, vas bo najprej hotel dodobra spoznati in bolj, kot vas bo spoznaval, bolj ga boste zanimali in vzljubil vas bo prav takšno, kot ste.

Riba

Če bi radi osvojili moškega iz tega ozvezdja, mu pokažite, da ste kreativni. Odkrite svoj umetniški talent ne glede na to, kakšnega premorete. Hkrati nikoli ne pozabite povedati in pokazati, kako izjemen umetniški talent premore on. Kajti za ribo podpore in odobravanja ni nikoli preveč.

Delujte kot njegov največji podpornik in navijač ter mu pokažite, da verjamete vanj. Tako bo moški, rojen v znamenju ribe prepričan, da ste pravi zanj. In ne pozabite na romantične geste. Kajti ribe so večni romantiki.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: plusi in minusi partnerske zveze s posameznimi znamenji ali pa Horoskop: Znamenje, s katerim vam ljubezen preprosto ni usojena


oddajte komentar

preberite tudi

Sebični moški: v postelji od partnerke pričakujejo to, česar sami niso pripravljeni vračati

5 stvari, ki jih govori moški, ki vas ne ljubi več

Znanstveniki razkrili, kako dolga naj bi bila predigra

ne spreglejte