Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: 5 znamenj, ki najpogosteje varajo (in to skrivajo)

Za nekatere zvestoba ni samoumevna. Katera znamenja so tista, ki so najpogosteje nezvesta?

21.8.2018 ob 3:51

ljubezen_prevara_zaljubljenost.jpg

Na žalost do nezvestobe pride večkrat, kot si želimo. A prepoznati in vedeti, kdo je tisti, ki bo varal, ni mogoče. Vseeno pa obstajajo po mnenju astrologov namigi, ki nam lahko pomagajo. Nekatera znamenja so namreč bolj podvržena varanju in so se po poročanju spletne strani Bustle pripravljena tudi zelo dobro potruditi, da bi to skrila.

Oven

Mars v ovnu zbuja akcijo, agresivnost in tudi seksualnost. Oven je znamenje, ki najpogosteje vara brez razmišljanja. Njegova impulzivnost in poželenje sta običajno močnejše od njegove presoje. Zanj je značilno, da hitro svojo pozornost preusmeri na novega in bolj zanimivega partnerja. Kar se tiče skrivanja afere, je za ovna značilno, da se bo potrudil, da bi vse skupaj prikril, a mu bo ob tem težko. Zaradi njihove nepotrpežljivosti, se kaj hitro zgodi, da se sami izdajo. V primeru, da so soočeni s prevaro, je ne bodo tajili.

Dvojčka

Ljudje rojeni v znamenju dvojčka so eni izmed tistih, ki najpogosteje varajo. K temu jih vleče dualnost njihovega znamenja in osebnosti. Dvojčki potrebujejo različnost, svobodo in fleksibilnost, da lahko v življenju uživajo. So kot družabni metuljčki, ki imajo veliko potrebo po komunikaciji in socializaciji. V njihovi naravi je, da zahtevajo in iščejo dvojnost ali pa celo množino. Čutijo potrebo, da morajo zadovoljiti tako čustveno kot tudi mentalno stanje, zaradi tega je tudi njihova definicija lojalnosti nekoliko bolj ohlapna. Čeprav varanje naj ne bi bil njihov primarni namen, se pogosto zgodi ravno to. Ker veljajo za izjemno inteligentne, običajno najdejo način, kako to svojim partnerjem prikrijejo. V primeru, da so pri varanju ujeti, pa znajo najti tiste besede, ki jih prevarani želi slišati.

Tehtnica

Ko vara oseba v znaku tehtnice, to običajno počne zato, ker želi zapolniti tisto, kar meni, da ne dobi od svojega partnerja. Za tehtnice je namreč značilno, da vedno iščejo uravnoteženost. Ko pride do prevare, občutijo izjemno krivdo, a ker želijo, da vse ostane v najlepšem redu, bodo naredili vse, da bi to prikrili. Tehtnica bo varanje skušala prikriti, varanje bo na začetku tudi zanikala, a ko bo postavljena v kot, bo priznala.

Škorpijon

Škorpijon sicer velja za enega najbolj zvestih partnerjev, a če pride do varanja, bo naredil vse, da to skrije in prikrije. V škorpijonovi naravi je namreč, da ima skrivnosti. Izmed vseh znamenj ima škorpijon tudi daleč največ veščin, da to prikrije, saj zna biti zelo previden. Če vara škorpijon, je v ozadju običajno nekaj zelo globokega in bolečega. Dogaja pa se tudi, da varajo zato, ker čutijo potrebo po tem, da imajo neko veliko in temačno skrivnost. Če varajo in so pri tem ujeti, običajno tega ne ponovijo.

Ribi

Ribi, dvojčka in devica so znamenje dvojnosti. Za ribi je značilno, da jih privlači tisto, kar je v nasprotju od njihovega razmerja. Ljudje v znamenju ribe vedno vidijo, da je trava pri sosedu bolj zelena, radi se predajajo sanjarjenju in fantaziranju. Če je riba v svojem razmerju nezadovoljna, se začne predajati svojemu domišljijskemu svetu in lahko hitro konča v aferi. Ker ne mara konfliktov, bo naredila vse, da bi prevaro skrila. Njihova dobra lastnost je ta, da prevara ni v njihovi naravi in dokler bo njihov partner nežen ter empatičen, bodo ribe ostale zveste.

Avtorica: P. Pa. (povzeto po Bustle)
Foto: GettyImages

Preberite še: Horoskop: Znamenja, ki resnično verjamejo v ljubezen (in tista, ki ne) ali pa Horoskop: Od najbolj do najmanj poštenega znamenja

Priporočamo tudi: 15 moških prepričanj o tem, kako nam je pri ginekologu


oddajte komentar

preberite tudi

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

5 malenkosti, zaradi katerih propadajo zveze

ne spreglejte