Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Enkrat v življenju: Dogodki, ki jih morate doživeti sami

In tako, kot vam najbolj odgovarja

4.9.2016 ob 6:20

zenska_shutterstock_211295920.jpg

Radi imate svoje prijatelje, fanta, sestre, brate a včasih je najbolje biti sam. To je tako sproščujoče in življenje, dogodivščine ter izkušnje predstavi v povsem drugačni, vznemirljivejši luči. Prav zato, da bi to občutili na lastni koži, sledeče vsaj enkrat v življenju storite brez vam dobro poznane družbe.

Več koristnih nasvetov poiščite na Facebooku

Pojdite na počitnice

Čeprav se vam zdijo dogodivščine iz romana Jej, moli in ljubi nedosegljive in mogoče samo v sanjah, boste že po nekaj dneh v neznanem okolju spoznali svojo drugačno plat. Vam je že zgolj ob misli na to, da bi bili čisto sami, neprijetno? Začnite počasi in se prvič pridružite organizirani skupini turistov. Ko boste videli, da zmorete, pa se samostojno podajte v nove svetove.

Bodite turistka v lastnem mestu

Privoščite si enodnevni izlet ter raziskujte svoje mesto ali okolico. Četudi menite, da ga povsem poznate, boste ob odkrivanju kotičkov, na katere v vsakodnevni naglici sploh niste pozorni, prijetno presenečeni.

sama.jpg

Pojdite na večerjo

Verjeli ali ne, večerja v samo svoji družbi je lahko čudovita. Prvič: ne bo vam treba klepetati. Drugič: resnično se boste lahko osredotočili na hrano in njene okuse. Tretjič: kdo ve, kdo vas bo opazil. Malce flirta vendarle vedno prija.

Pojdite v kino ali gledališče

Morda vam je ob ideji, da se bi se sami znašli v množici tujih ljudi, nelagodno, a poglejte z druge strani. Medtem, ko med tujci sedite v temi, imate vse kokice samo zase. In še en plus: nikogar vam ne bo treba prepričevati, da je film, ki ga vrtijo v petek ob petih, resnično vreden ogleda.

Obiščite zabavo

Tudi to se zdi malce zastrašujoče, a ko boste zabavo enkrat obiskali brez družbe prijateljic ali dragega, boste želeli to ponoviti. Kajti gre za odličen način širjenja mreže znancev in prijateljev. Se bojite, da bi se med pogovorom znašli v zadregi? Nič hudega, vedno se lahko vrnete na tako imenovane »varne« teme in pohvalite sogovornikovo obleko ali ga vprašate, katera je njegova najljubša pijača. Naprej pa bo steklo samo od sebe.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno

Vse prednosti in slabosti seksa pod prho

Kaj pomeni, če vas v sanjah vara ali zapušča partner

ne spreglejte