Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Desetkrat glasno "NE" analnemu seksu

Kdaj se mu res ne bi smeli prepustiti.

15.6.2019 ob 4:06

seks_zveza_ljubezen_par_zenska_moski2.jpg

Analni seks resnično ni več tabu tema in veliko žensk se mu z veseljem predaja. Če ga obožujeta, lahko obema prinaša veliko veselja. Vendar … Včasih ga je bolje izpustiti. Moški, ki vas k njemu nagovarja, morda ni nekdo, s katerim bi se tej obliki odnosa predali. Kdaj torej reči ne?

Kadar mu ni mar, da vam ob njem ni prijetno

Ne glede na to, kakšen je vaš razlog za zavračanje analnega seksa, če ga nočete okusiti, vam ga ni treba. Vašemu dragemu morajo biti vaši občutki na prvem mestu. Daleč pred njegovo potrebo po potešitvi radovednosti. V kolikor se na to, kako se počutite, prav nič ne ozira, analni seks z njim ne bo prijetna, temveč na moč boleča izkušnja. 

Kadar mu ni mar za vaše odločitve

Torej, zaupali ste mu, da ste analni seks že okušali. In on zato domneva, da bo prišel na vrsto tudi pri njem. Pa vendar. Eksperimentiranje je del spolnega življenja in vsak je kdaj okušal stvari, ki jih ne bi več počel za nobeno ceno. Ne glede na to, kaj si misli in kaj pričakuje, če ste vi s tem poglavjem spolnega življenja zaključili, ga zgolj njemu na ljubo ne smete ponovno odpirati.

Če nima pojma o higieni

Dejstvo je, da bosta tedaj, ko bosta spolno izkušnjo nadgradila z analnim seksom, potrebovala več kondomov. Če ima samo enega ali se mu ne ljubi iz nočne omarice vzeti novega zavojčka, recite stop. Zlasti, če namerava iz analnega skočiti na vaginalni odnos.  Bakterije iz anusa namreč lahko v nožnici izzovejo resne okužbe. 

Če mu ne zaupate povsem

Ne glede na to, kako zavzeto vam prigovarja, da bo previden, počasen, da bo pazil … Če je to moški, ki je obljubil, da bo prejšnji vikend spoznal vaše starše in vam predstavil njegove, nič od tega pa se ni zgodilo, najbrž tudi v postelji ne bo držal besede, vi pa zaradi nezaupanja vanj med spolnim odnosom ne boste sproščeni.

Kadar vas zato, ker analni seks zavračate, ponižuje

Vam je navrgel, da ste čistunski, zavrti, nedomiselni in dolgočasni, ker se nočete spustiti takšen odnos? Vaše osebne meje so vaše osebne meje in če jih ni pripravljen spoštovati, mu pokažite vrata.

Kadar izkorišča vašo menstruacijo

"Res nisem privrženec seksa med menstruacijo." Prav, to pač morate spoštovati. "Bi pa zato namesto od spredaj, od zadaj." Resno?

Če vam vedno omenja, kako je njegova bivša uživala in s tem na vas izvaja pritisk

Ona ni vi in vi niste ona. Kaj je njej všeč, ni vaša stvar in če vam spolne prakse, ki jih je okušal z njo, niso po volji, on pa se s tem ne more ali noče sprijazniti, naj se vrne k njej. Ali poišče srečo drugje. V nobenem primeru pa se vi zato, da bi ji bili podobni, ne smete podrejati njegovim željam.

Če ne veste, kako se bo odzval ob manj prijetnih dejstvih

Če je vaš dragi prepričan, da so šale o takšnih in drugačnih človeških izločkih višek intelektualne komedije, se lahko resno vprašate, kako se bo odzval na morebitno nečistočo ob analnem spolnem odnosu. Bo iz tega nastala cela drama? V kolikor za to obstaja najmanjša možnost, raje pozabite na vse skupaj. Zakaj bi sami sebe postavljali v neprijetno situacijo?

Kadar dvomite, da bi lahko zadovoljili njegov ego

Veste, da je njegov ego velik in nekje v sebi se vam dozdeva, da bo po akciji pričakoval veliko pohvale na račun izvedbe in samega akta. Po njegovem bi namreč morali na široko oznanjati da je to najboljša stvar, ki se vam je kdaj koli zgodila ... Bo res tako? Morda, ne pa nujno. A če njegova pričakovanja na vas ustvarjajo prevelik pritisk, pozabite na vse skupaj. Ne vi, ne vaša zadnjica si tega ne zaslužita.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

PREBERITE ŠE: Pet seksi igračk za neverjetne orgazme ALI Deset mest za popestritev seksa

Ali pa: 4 poze, v katerih verjetno ne boš doživela orgazma


oddajte komentar

preberite tudi

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

Kako lahko odkrijete, če vas bo moški, s katerim se dobivate, prevaral

Pet težkih, a učinkovitih načinov za celjenje zlomljenega srca

ne spreglejte