Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Brez sramu o zasvojenosti s seksom

Kako je zadeva videti iz prve roke.

8.1.2018 ob 9:10

zasvojena_micna.jpg

Čeprav se zasvojenost s spolnostjo praviloma pripisuje pripadnikom močnejšega spola, telesna ljubezen lahko zasvoji tudi ženske. Ena od njih je pod psevdonimom na spletni strani Reddit radovednežem odgovarjala na vprašanja o tej vrsti zasvojenosti, porušila nekaj z njo povezanih mitov in razložila, kaj pomeni biti poročena zasvojenka s seksom. 

Kako zasvojenost s seksom vpliva na tvoje vsakodnevno življenje?

"Dobesedno prisiliti sem se morala, da sem se vzdržala varanja. In pri tem mi je velikokrat spodletelo. Če ne seksam trikrat na dan in se z masturbacijo vsako uro ne pripeljem do orgazma, trpim. Povsod, kamor grem, zamujam. Kajti preden se odpravim proti cilju, moram potešiti svojo potrebo."

Kdaj si bila na najnižji točki v življenju?

"Ko sem med rjuhe trikrat v enem dnevu skočila s tremi različnimi moškimi. Nihče od njih ni bil moj soprog. Tedaj sem bila res na dnu."

Si kdaj poiskala strokovno pomoč?

"Ne, ne še. Zaenkrat zadeve obvladujem sama. Minilo je že 32 dni, od kar sem nazadnje spala z nekom, ki ni moj soprog. Seksi sporočilca še vedno pošiljam, a tudi to skušam nadzorovati. Morda mi bo nekoč vendarle uspelo premagati zasvojenost."

Kaj o vsem tem meni tvoj mož?

"Vse kar ve je, da veliko seksa. Sicer pa živim po načelu: če ne ve, ga ne boli."

Ljubiš svojega moža? Te ni strah, da bi nekoč spoznal tvojo pravo naravo?

"Po svoje ga ljubim. Če bo spoznal, kaj počnem, bo pač spoznal. Tedaj bom popolnoma pripravljena sprejeti posledice svojih dejanj. A v resnici ga varam že 15 let in v tem času me še ni odkril. Dobro znam lagati, izbiram le ljudi, ki znajo držati jezik za zobmi. Prav tako se zavedajo, da bodo, če me bodo izdali, za seks prikrajšani tudi sami."

Kako lahko vse to skrivaš?

"Izogibam se moškim, ki so v zvezi. Razen, če me resnično privlačijo. Težje, kot pred eno, je zadeve skrivati pred dvema osebama. In vedno se dobivam pri njih doma. Cenejše in varnejše  je, kot v hotelih."

 

Ali po varanju občutiš sram ali olajšanje?

"Občutim evforijo. Orgazem je najboljši občutek na svetu. Nikoli zaradi njega še nisem občutila krivde."

Kaj pri nekomu, s katerim želiš seksati, iščeš?

"Privlačijo me seksi moški, ki znajo skrbeti zase. Nimam prav posebnega tipa. Na leta se ne oziram. "

 Kaj ti seks pomeni?

"Obožujem vse, kar je povezano z njim. Rada imam spolno napetosti in predigro z nekom novim. Rada se dotikam telesa in rada dotike čutim. Imam obdobja, ko mi prija hitri in takšna, ko si za seks vzamem čas. Včasih sem domina, včasih podrejena. Rada imam pestrost. Orgazem je najboljši občutek, kar jih poznam, tudi pot do njega je čudovita. So obdobja, ko ga ne doživim ure, a vredno je čakati."

Si bila velikokrat v trojčku?

"Sem, vendar le v družbi dveh moških in nikoli ne v takšnem, kjer sta dve ženski. Sem biseksualka, a ne maram deliti moškega z drugo. Dolgo se v trojčka nisem spustila, saj nisem želela, da bi se moji ljubimci spoznali."

Kaj pa ženske?

"Za naključne seksi izlete ne izbiram žensk. Prehitro se vključijo čustva in tega pri občasnem seksu ne maram."

Zakaj si se poročila?

"Tedaj se mi je poroka zdela dobra ideja. Če sem poštena, si, dokler nisem bila poročena, nisem priznala, da sem zasvojena s spolnostjo."

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Tri rešitve za tri najpogostejše težave z orgazmom

Nasveti seksologinje za vroč poletni seks

Ne tangice, takšne spodnje hlačke so moškim najbolj všeč

ne spreglejte