Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

9 mladih o tem, zakaj je seks za eno noč slaba ideja

Morda te bodo odvrnili od tega, da bi ga okušala tudi sama.

30.9.2019 ob 5:30 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Ideja o seksu za eno noč se ti zdi mamljiva in že dlje časa se z njo poigravaš. Res je, izkušnja, ki jo takšen podvig prinaša, je lahko čudovita, lahko pa tudi vir zadrege. Prav slednje potrjujejo zgodbe junakov, ki so o tisti, v kateri so se znašli, spregovorili za avstralsko izdajo Cosmopolitana. Čeprav bi jo tudi sami najraje kar pozabili.

Nepričakovani učinki

"Priskrbel sem si kondome z gelom, ki naj bi moškim pomagal vzdržati dlje. A ko sem si enega od njih nadel, je zadeva spodaj uplahnila. Z ustnicami se je spustila nižje in se trudila oživiti mojo moškost, a neuspešno. Vse skupaj je bilo skoraj smešno in potem, ko sva ugotovila, da je situacija brezupna, sva preprosto oba odnehala." Brian, 30 let.

Seks v družbi zbirke klovnov

"Dedek mojega prijatelja je preminul in starši so ga prosili, naj se za nekaj časa vseli v njegovo hišo, da ta ne bi bila prazna. Vprašal me je, če bi se vselil z njim in ker mi najemnine ne bi bilo treba plačevati, sem pristal.

Približno teden dni pred dokončno vselitvijo sem na zabavi spoznal dekle. Oba sva bila za stvar in ker je ona stanovala daleč, sem jo odpeljal v dedkovo hišo. Imel sem namreč že ključ. Po naključju sem izbral sobo. Nisem se dosti obremenjeval s tem, kaj je okoli naju. Ona je bila na vrhu, jaz sem ležal na hrbtu in moj zorni kot mi ni dopuščal natančnega zaznavanja okolice.

Nenadoma sva se oba zavedla, da je imel dedek veliko zbirko klovnov, ki jo je hranil prav v sobi, ki sva jo izbrala. Ogromno jih je bilo: lutke, slike, fotografije. Zaprepadeno me je vprašala, če sem jo v sobo pripeljal z namenom. Preden sem ji uspel pojasniti, da sem v njej prvič tudi sam, je že zbežala. Iz sobe in iz hiše." David, 29 let.

Torej, bil je poročen

"Spoznala sva se v lokalu in nisva se dolgo pogovarjala ko je predlagal, naj greva k meni. Storila sva, kar sva nameravala in ko sva se nato oblačila, sem mu rekla, da je bilo čudovito in da bi vse skupaj morala ponoviti. Odgovoril mi je, da se strinja in da mi bo dal elektronski naslov. Sporočil pa naj mu ne pošiljam, saj mu soproga preverja telefon." Rebecca, 25 let.

Vstopil je njen šestletni sin

"Nora noč, nora zabava in na koncu sem z nje odšel v družbi dekleta, ki sem ga spoznal tisti večer, skočila sva med rjuhe in tam sem nato zaspal. Naslednje jutro mi je v posteljo prinesla zajtrk in zdel se je čudovit začetek dneva. Občutek je trajal približno pet minut, saj je v spalnico vstopil njen šest letni sin (res ne vem, od kje se je vzel, saj ko sva se vrnila, v stanovanju nisem videl nikogar) in me vprašal, če bom njegov očka. Preden sem uspel odgovoriti, je dekle z res čudnim izrazom na obrazu poseglo v pogovor: Res upam, da ne." Steven, 32 let.

Odvlekli so mi avto

"Ko sem se po vroči zabavi zbudil v njeni postelji, me je prosila, če lahko takoj odidem. Z grozo sem spoznal, da mi je avto odpeljal pajek. Moral sem iti nazaj in jo prositi za prevoz …" Nick, 26 let.

Vključeno je bilo bruhanje

"Z dekletom, ki sem ga spoznal na zabavi, sem šel k njej domov. Oba sva bila malce opita, seksala sva, ko pa se je pustila nižje ter me začela razvajati oralno, ji je postalo slabo in vsebina iz njenega želodca je pristala na mojem trebuhu. Preden sva končno zaspala, sva očistila največji nered. Zjutraj me je zbudilo trkanje na vrata sobe in glas njene mame, ki je spraševal, kdo je z njo v sobi. Rekla je, da nihče in mi pojasnila, da moram ostati, dokler njena starša ne gresta na delo. Rekel sem, da ne bom čakal in splezal skozi okno ter stekel po ulici. Še prej sem se ozrl in videl njeno mamo, kako skozi okno strmi vame s skodelico kave v roki. In še nekaj: staknil sem klamidijo." Robert, 34 let.

Pustil mi je denar

"V lokalu sem naletela na fanta, ki sva se videvala že prej, ga peljala domov in ko sem se zjutraj zbudila opazila, da mi je na nočni omarici pustil 200 eurov ter listek z zahvalo." Mary, 26 let.

Najbolj neobičajna vožnja s taksijem

"Zbudil sem se pri dekletu, s katero sem preživel vročo noč in poklical taksi, da bi me odpeljal domov. Njen oče je bil po poklicu voznik taksija in uganite, kdo me je pobral pred njihovo hišo. To je bila zame najbolj neprijetna vožnja z avtom, kar sem jih doživel." Danny, 25 let.

Izkazalo se je, da je moj sosed

"V drugem letniku univerze sem se odločila, da na lastni koži okusim seks za eno noč. S tem namenom sem se podala v noč, spoznala sem fanta. V prepričanju, da bom načrt izpeljala do konca, sva šla k njemu. Zadeve se niso najbolje odvijale, oba sva zaspala in ko sem se zjutraj zbudila sem ugotovila, da je njegovo stanovanje v neposredni bližini mojega. Še dolgo sva bila, ko sva se srečala, v zadregi." Ashley, 25 let.


oddajte komentar

preberite tudi

Izpovedi prostitutk: Deset res bizarnih zahtev njihovih strank

Pet razlogov, zaradi katerih inteligentni pogosto ostajajo samski

Ne ljubezen in ne seks, to je ključno za zadovoljstvo v zvezi

ne spreglejte