Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

6 pravil za seks med menstruacijo

Nobenega razloga ni, da bi se v tistih dneh odpovedali spolnim radostim.

8.6.2018 ob 5:00

shutterstock_232063447.jpg

Seks v tistih dneh prinaša tako pozitivne kot negativne plati. Občutki med njim so nedvomno bolj izraziti, saj je telo občutljivejše na dražljaje, sam orgazem pa celo blaži menstrualne krče.  A vendar drži tudi, da lahko seksi zabava med menstruacijo povzroča dokajšen nered. Bi se ji zato morali odpovedati? Nikakor ne. Gre pa pri njej upoštevati nekaj preprostih napotkov. 

1 Dodatna oprema

Ker si seveda ne želite, da bi se menstrualna kri in druge telesne tekočine vpile v vaše rjuhe in vzmetnice, na posteljo položite brisače, na nočno omarico pa robčke. Brisače bodo zavarovale predvsem vašo vzmetnico, z robčki pa boste po vročem dejanju s telesa hitro lahko očistili vse posledice.

2 Naj bo preprosto

Če se bosta telesnim strastem predajala v postelji, ostanita pri misijonarskem položaju. Kadar ležite na hrbtu, je količina krvi manjša, prav tako pa so manjše tudi možnosti za neljube rezultate v obliki madežev.

3 Pod prho

S seksom pod prho bosta ubila dve muh na en mah: začinila bosta svoje spolno življenje ter se hkrati izognila neredu. Pazita le, da se med tem ne bosta poškodovala. Morda si pred tem preberita članek Seks pod prho lahko boli.

4 Drugačna predigra

Če sodite med tiste, ki za pošteno vzburjenje potrebujejo veliko stimulacije z rokami, se vam morda res zdi, da boste v tistih dneh zanjo prikrajšani in zato ne deležni pravega užitka. A skrb je povsem odveč. Vaša nožnica je zaradi naravnega lubrikanta že dodobra navlažena. Seveda to ne pomeni, da morata predigro povsem izpustiti, med njo pa se posvetita drugim erogenim točkam.

5 Obdržite spodnjice

Zlasti v dneh, ko je menstruacija najbolj izrazita, med tem, ko se ljubita, na sebi obdržite spodnjice. On naj v vas vstopa ob njihovem robu. Verjemite, užitkov ne bodo ovirale, nasprotno.

6 Prha po tem

Če se ne bosta vroči ljubezni prepustila pod prho, bo ta po akciji več kot potrebna. Skočita torej pod curek tople vode. Vsak sam ali skupaj. V tem primeru si seveda lahko obetate ponovitev.

PREBERITE ŠE // 6 NAJBOLJŠIH POZ ZA SEKS IZVEN SPALNICE

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte