Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

5 zapeljivih potez, ob katerih nikakor ne bo ostal hladen

Vsaka je lahko seksi, če le pozna prave načine, s katerimi subtilno zapelje svojega dragega.

23.4.2019 ob 5:11

par_seksi_postelja_romantika_micna.jpg

Biti seksi ne pomeni imeti velikega dekolteja, lepe zadnjice in neskončno dolgih nog. Seksi je lahko vsaka, seveda pa mora poznati nekaj potez, s katerimi v svojemu dragemu prebudi najbolj vroča čustva. Kako ga subtilno zapeljati in poskrbeti, da ne bo ostal hladen, svetuje Your Tango.

Spoznajte se s porednim govorom

Vseeno je, kako ga imenujte, umazan, poreden, pikanten govor, dejstvo je, da imajo začinjene besede, s seksi glasom izgovorjeni stavki in zapeljivo erotično besedno spogledovanje na moške izjemen učinek.

In kar je najboljše: poredne besede mu lahko šepetate ob povsem neprimernih priložnostih. Da tudi tedaj, ko sta na praznovanju rojstnega dne njegove mame in mu tako namignete, kaj imate v mislih in kako si predstavljate zaključek dneva.

Uporabite govorico telesa

Še ena vrsta komunikacije, ki ima lahko močan seksi predznak je govorica telesa. Že samo s pozibavanjem v bokih med hojo (tedaj, ko veste, da vas opazuje), boste v njem prebudili poredne misli.

Nežno božanje svojega telesa med tem, ko ga med pogovorom gledate v oči, popravljanje naramnice nedrčka (čeprav je ta povsem na mestu), umikanje las z dekolteja, dotikanje ustnic, to je le nekaj potez, s katerimi mu boste jasno sporočili, kaj se vam plete po mislih in boste do takšnih idej pripeljali tudi njega.

Dotikajte se njega

Dotiki njegovega telesa so še ena zapeljiva kretnja, ki bo v njemu prebudila spolno energijo. Ne gre zgolj za sprehajanje po erogenih conah (čeprav ob pravi priložnosti tudi to zagotovo ne bo odveč), temveč bo dovolj že, če boste nežno pobožali njegovo stegno, se povsem po naključju dotaknili njegove roke, hrbta, trebuha, vratu, skratka vseh delov telesa, ki na prvi pogled nimajo prav nič skupnega s seksom.

Zadržite na njih svojo roko vsaj nekaj sekund. Učinek bo dvojen: brez besed mu boste sporočili, kaj si mislite o njem ter hkrati poskrbeli, da bo po njegovih žilah hitreje zaplula kri.

Ustvarite erotično napetost

Obstaja velika razlika med intimnim odnosom in grajenjem erotične napetosti. Vseeno, kje sta, morda daleč od doma ali že v postelji, erotično energijo je mogoče prebuditi in stopnjevati ob vsaki priložnosti.

Celo tedaj, ko nista skupaj. Saj veste, poredni klici, sporočila, morda celo fotografije. Gre za počasno zapeljevanje, za erotične namige in seksi prijeme. V trenutku boste dosegli svoj namen in zagotovo ne bo prenehal razmišljati o tem, kaj prinaša nadaljevanje.

Pripravite mu presenečenje

Sedaj, ko ste spoznali vse štiri taktike, jih ob vsaki priložnosti s pridom uporabite. Tedaj, ko bo to najmanj pričakoval.

Med večerjo v restavraciji ali zvečer na kavču na njegovo stegno položite svojo roko. In ne recite ničesar.

Pošljite mu seksi sporočilo in zgradite spolno napetost daleč preden se zvečer sestaneta: (Bi rad, da pod krilo oblečem tangice, bokserice, ničesar ali naj izberem sama?)

Izkoristite moč naključnih dotikov: poljubite ga kar tako, mimogrede, skočite k njemu pod prho, privoščite mu intimno masažo, skratka, ob vsaki priložnosti mu pokažite, koliko vam pomeni in kako močno si ga želite.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: O seksu za eno noč: iskrene izpovedi moških in žensk ali pa Pet obveznih dejanj po seksu

Priporočamo tudi: 5 tipov žensk, od katerih moški najhitreje bežijo


oddajte komentar

preberite tudi

Komu je namenjen ekskluzivni erotični klub, kamor smejo le lepe ženske?

Ločeni spregovorili o tem, kaj je bila kaplja čez rob (razlogi za ločitev)

Osem lastnosti žensk po 40. letu, ki povsem očarajo mlajše moške

ne spreglejte