Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

5 vročih vrst položaja po pasje

Tudi ''doggy style'' je lahko vselej drugačen.

26.4.2019 ob 4:35

seks_spolnost_moski_zenska_postelja_varanje_zvestoba_zveza_ljubezen_polozaj1.jpg

Položaj, v katerem vi klečite pred njim, on pa svoje delo opravlja od zadaj, se, kot vemo vsi, imenuje po pasje. Gre za poredno, divjo in strastno pozo, ki obstaja v večjih različicah. Morda bi jo naslednjič začinila s katero od teh.

Povsem običajno

Vi klečite na kolenih, vaše telo je nagnjeno naprej, naslanjate se na svoje dlani, komolce ali se z zgornjim delom telesa uležete na površino, zadnjico dvignete proti njemu ter mu tako zagotovite globljo penetracijo, sebi pa večje užitke.

Od strani

Vi ležite na boku, s hrbtom ste obrnjeni proti njemu. On leži za vami in si vas tako vzame, med tem pa lahko z zgornjo roko razvaja vaše dojke ali klitoris. Vsekakor položaj z bonusom.

Stoje

Nagajiv položaj za vroči, hitri seks. Naslonite se na steno vendar tako, da bo vaš spodnji del telesa od nje nekoliko odmaknjen. Nogi razširite približno v širini ramen (lahko malce več), tako da bo on lahko stal med njima. 

Na mizi

Še ena različica, ki bo prišla prav, ko bodo strasti povsem neobvladljive. S trebuhom se uležite na mizo, razširite noge in uživajte. Za še boljše trenje in s tem izdatnejše občutke za oba, lahko nogi tudi tesno stisnete skupaj.

Ena noga iztegnjena

Če smo v postelji začeli, v njej še končajmo. Oba klečita, vendar v tem primeru nista obe vaši nogi pokrčeni, temveč je ena iztegnjena med njegovima. Hrbta nikar preveč ne usločite, oprite se na svoje dlani, on pa lahko med tem, ko vstopa v vas, razvaja vaše dojke. Gre za malce drugačen položaj, ki zaradi tesnega stika teles krepi občutek bližine med partnerjema.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

PREBERITE ŠE: Najbolj romantične poze, ki vaju bodo še bolj zbližale ALI Vroči položaji za seks pod prho

Morda vas zanima tudi: Zala Đurić Ribič o bolečini in paniki (video)


oddajte komentar

preberite tudi

Po zaslugi ljubimca sem boljša soproga (osebna izpoved)

Obstaja šest vrst prevare (preverite, ali morda varate tudi sami)

Trije znanstveni dokazi proti monogamiji

ne spreglejte