Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

5 stvari, ki jih morate vedeti, če razmišljate o skoku čez plot

Čeprav je misel na afero še tako vabljiva, je o njenih posledicah pametno pošteno razmisliti, preden skočite čez plot.

9.10.2018 ob 5:59

seksi_par_cipka_zenska_micna.jpg

Razmišljate o aferi. Niste sicer načrtovali, da bi kdaj skočili čez plot, a srečali ste nekoga, ki je zamajal vaša tla pod nogami.

Čustva, ki jih gojite do njega, so vam bila do sedaj nepoznana in nemogoče jih je spregledati, zanikati ali ignorirati, v vas zbujajo neizmerno poželenje. Kajti, konec koncev, v večini afer gre za seks. Čudovit, strasten in divji seks.

A celotna zgodba se ne vrti le okoli telesne ljubezni. Varanje je še veliko več. In dobro je razmišljati o tem. Česa se je pametno zavedati, preden se spustite na drugo stran in zakaj, pojasnjuje Your Tango.

Prebudili se boste

Afere se praviloma ne zgodijo kar tako. Tisti, ki se spustijo vanje, so največkrat v dolgih, neizpopolnjenih zvezah. Seks iz njih izgine, komunikacija šepa, ljubezen je mrtva. Človek s tem nekako živi, se sprijazni z usodo in sprejema tisto, kar mu življenje ponuja.

A nenadoma se pojavi nekdo, ob katerem je vse skupaj znova zanimivo, prebudi tisto, kar je bilo dolgo uspavano in že samo misel nanj prikliče prijetno ščemenje. Res je, v aferi je vse drugače. Zdi se, kot bi se zbudili iz dolgega spanja. Kot bi znova oživela čustva, misli in telo.

Deležni boste najboljšega seksa v življenju

Seks v aferi je seks, ki ga prej še nikoli niste okušali. Je boljši, kot ste si kadarkoli predstavljali. Je kot droga: zasvoji, je prepovedan in nevaren. In ko se enkrat spustite vanj, ni poti nazaj.

Ne glede na to, koliko let štejete, poseben draž zagotavlja dejstvo, da počnete nekaj nedovoljenega. Ukradeni trenutki, izkoriščene priložnosti in neskončno eksperimentiranje. Ljubili se boste tam, kjer se prej nikoli niste.

In potem so tu orgazmi. Nepozabni, močni, prežeti s hormoni in izjemnimi čustvi. Skratka: seks v aferi je odličen. Ko enkrat prestopite mejo, se ni mogoče ustaviti. Prav zato so ljudje zaradi zunajzakonskih podvigov pripravljeni tvegati vse. Dobesedno vse.

Zlomili se boste na tisoče koščkov

Spočetka je afera nekaj najboljšega, kar se vam je zgodilo, nekaj, česar si prej niste mogli niti predstavljati. A prinaša tudi manj prijetne posledice.

Ne glede na to, kako se trudite, sčasoma začne vplivati na življenje izven mehurčka strasti. Na delo, opravila, na otroke, prijatelje in seveda parterja. Obremenitev kaj lahko postane prehuda, skrivanje prenaporno in počasi se začne oglašati slaba vest. Prav ta je tista, ki neredke pripelje na samo dno ter na rob živčnega zloma.

Skoraj nemogoče jo je končati

Večina afero začne z mislijo, da bo vse skupaj trajalo kratek čas. Malo zabave in to bo to. Na žalost običajno ni tako. Kajti iz prepovedane zgodbe je skoraj nemogoče pobegniti.

Vi ste deležni vsega tistega, kar ste prej pogrešali, počutite se žive, kot že dolgo ne in tega ne želite kar izpustiti iz rok. Zadeva se pravilom nadaljuje tako dolgo, dokler nekdo nečednega dejanja ne odkrije. In to se prej ali slej zgodi.

Spremenila bo vaše življenje

Ne glede na to, kako se zgodba razplete, življenje po aferi nikoli več ni takšno, kot je bilo prej. Lahko ji sledi ločitev, kar pomeni drastičen preobrat tako za vas same, kot za vse vpletene v vaše življenje. Lahko vama s soprogom predstavlja nov začetek, ki pa še zdaleč ni lahek. Lahko po njej zaradi zamer in jeze staršev, otrok, prijateljev, ostanete sami. Kakorkoli, življenje se spremeni. In ne nujno na boljše.

Če torej razmišljate o skoku čez plot, pomislite še enkrat. Res je, zdi se, da gre zgolj za seks, za malo zabave, a gre za veliko več. Sprva se boste ob njej dvignili više, kot ste kadarkoli bili, nato boste padli globlje, kot bi si lahko predstavljali.

Morda menite, da je vaša sorodna duša, a verjemite, je samo še en moški. Bi res bili zanj pripravljeni tvegati življenje?

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Če ima ločene starše, te bo ljubil(a) drugače ali pa To! je ključna sestavina, ki zagotavlja odličen seks


oddajte komentar

preberite tudi

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

ne spreglejte