Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

4 znaki, da v postelji ne bo razočaral

Obstajajo lastnosti in dejanja, ki - še preden za seboj zapreta vrata spalnice - pričajo o njegovih veščinah med rjuhami.

16.3.2019 ob 4:55

par_ljubezen_zmenek_moski_zenska_micna.jpg

Dejstvo je, da je seks tako kompleksno dejanje, da je skoraj nemogoče že zgolj s pogledom na nekoga presoditi, kakšne posteljne veščine v resnici premore.

A z nekoliko bolj poglobljenim opazovanjem tistega, ki je pritegnil vašo pozornost, vendarle lahko vsaj zaslutite, kaj se vam obeta, če se bodo zadeve odvijale v smer nadaljnjega spoznavanja. Med rjuhami. Kaj dokaj zgovorno priča o tem, da ne boste razočarani, razkriva Your Tango.

Življenjski cilji

Bodite pozorni, kakšen je njegov odnos do čisto vsakodnevnih aktivnosti. Res je, da te nimajo s seksom (praviloma) prav nič skupnega, a način, s katerim opravlja svoje delo in s katerim se predaja hobijem, prinaša skriti pomen.

Ima visoko delavno etiko? Jasno začrtane cilje in v uresničitev teh upira vse moči? V hobije in vse, kar počne, vlaga veliko energije ter strasti?

Ne vidite povezave? Pomislite še enkrat. Tega, da je tisti, ki je strasten do življenja na sploh, prav takšen tudi v spalnici, vendarle ni mogoče zanikati.


Glede seksa ni zadržan

V določeni točki pogovor nanese na bolj pikantne zadeve. In bolj, kot je glede seksualnih tem sproščen (ne prostaški), boljšo spolno izkušnjo si ob njem lahko obetate.

Kajti resnično nočete tedaj, ko odvržeta vse krpice ugotoviti, da mu globoko vsajen puritanski glas šepeta, da je seks nekaj umazanega, grdega in neprimernega.


Gleda vas v oči

Brez dvoma je samozavest tista, ki govori v prid posteljnim veščinam. In samozavest se najbolj pokaže z dejanji.

Vas med pogovorom gleda v oči? Premore dovolj poguma, da vas povabi na zmenek? Lahko brez zadrege izrazi svoje mnenje ne glede na to, da se razlikuje od vašega?

Vse to in še več v čisto ne seksualnem kontekstu veliko pove o tem, kaj si lahko obetate tedaj, ko bosta ugasnila luči.


Je spontan

Kako se vede tedaj, ko se njegovi načrti podrejo ali ko ga prijatelji v zadnjem hipu povabijo na kratek izlet? Se prepusti okoliščinam ali postane živčen ter nervozen, saj zlepa ne odstopa od začrtanih smernic in ga vsaka hitra sprememba spravi na rob obupa?

Najbrž ni treba posebej poudarjati, da je spontanost v seksu več kot zaželena lastnost. Kajti odnos, ki je strpan v stroge okvirje pričakovanega, kaj hitro postane dolgočasen in zato rutinski. Prilagodljivost pa tudi v postelji še kako dobrodošla.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: To je ključna lastnost žensk, ki se jih moških bojijo ali pa Moški so spregovorili: tako prepoznamo žensko, ki je dobra v postelji

Priporočamo tudi: Tega močne ženske nikoli ne bi storile za moškega (in za nikogar drugega)


oddajte komentar

preberite tudi

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

ne spreglejte