Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

11 očitnih znakov, da tvoj dragi spi z drugo

Bodi pozorna in primerno ukrepaj.

24.4.2019 ob 4:40

seks_spolnost_moski_zenska_postelja_varanje_zvestoba_zveza_ljubezen_polozaj3.jpg

Nihče ni najbolj navdušen nad idejo, da bi njegov partner grel tujo posteljo. V idealnem svetu se nikomur ne bi bilo treba soočati z varanjem in vsemi posledicami, ki jih to prinaša. Na žalost pa se skoki čez plot dogajajo. Res je sicer, da jih je z zdravim odnosom in primerno komunikacijo mogoče preprečiti, a vselej ne gre in nešteto je pokazateljev, ki ti jasno ali bolj prikrito sporočajo, da te dragi morda vara.

Drži, nanje je treba gledati v širšem kontekstu in sami po sebi ne pomenijo vedno, da ti ni zvest. A če tedaj, ko pogledaš širšo sliko opaziš tudi katero od sledečih sprememb je čas, da malo povprašaš, kako in kaj.

Njegov telefon je postal njegova svetinja

Nikoli ga ne da iz rok, nikoli ga ne pusti nekje, kjer bi ga lahko videla in čuva ga kot največji zaklad. "V kolikor si opazila takšne ali podobne spremembe, povezane z uporabo telefona (da, tudi to, da je po novem vedno nastavljen na tiho) bodi pozorna," svetuje zakonska svetovalka Marina Sbrochi in dodaja:

"Že prej nisi imela nobenega namena brskati po njegovem telefonu, sedaj pa za to sploh nimaš možnosti, saj je zaklenjen z geslom. Tisto ni tam za to, ker se je kar tako odločil zanj. Geslo je tam z namenom. Kakšen je ta, pa je najbolje, da ga vprašaš."

Pogosto se z dela domov vrača pozno

Nekoč je bil vedno doma ob določenem času, nič ga ni moglo prepričati, da bi delal nadure, po novem je to drugače. Ti ga čakaš z večerjo, on pa ti sporoči, da so se zadeve v službi malo zavlekle. In tako vsak dan, vsak drug večer ali le enkrat na teden.

Najbolj očiten izgovor vseh, ki skačejo čez plot. In čeprav si ti tega nočeš priznati, obsežen projekt najbrž ni resničen razlog, da se njegova večerja vselej pohladi. "Kadar nekdo nenadoma spremeni svoje delavne navade, so odprte oči več kot na mestu. Obstaja možnost, da nadure niso povezane z delom, temveč z drugačno aktivnostjo," meni strokovnjakinja za razmerja April Masini.

Takoj, ko pride domov, se oprha

Razen, če ni gradbenik, krovec, gozdar, mehanik ali opravlja katero drugo težko fizično delo, za to res ni nobene potrebe. In če tedaj, ko pride iz službe, najprej skoči pod prho, prižgi rdečo luč. Velika verjetnost je, da se noče znebiti znoja, temveč vonja po tujem parfumu ali šminke na vratu.

V spalnici je nenadoma zavladalo mrtvilo

Spolno poželenje niha in je povezano s stresom, zadolžitvami, prehrano, pomanjkanjem vadbe in še bi lahko naštevali. Upad libida zato sam po sebi ni nujno opozorilni znak. A če sta bila do nedavnega v postelji še kako aktivna in vaju nič ni vrglo s tira, zadnje čase pa te sploh ne pogleda, najbrž telesne strasti izživlja drugje.

Zdi se ti, da med seksom ni ravno pri stvari

Še tedaj, ko si končno vzame čas zate se ti zdi, kot bi bil z mislimi daleč daleč stran. Navdušenje je izginilo, strasti ni več, zadeve opravi na hitro in se nato obrne na svojo stran. Vse to nakazuje na možnost, da mu seks s teboj predstavlja le še nalogo, saj užitke v njem najde drugje.

Bolj pozoren je na svoj videz

Tudi to ne priča nujno, da ti ni zvest. Zlasti, če je hujšanje, obiskovanje telovadnice, novo pričesko ali novo garderobo že dolgo načrtoval in se o tem s teboj tudi pogovarjal. "Kadar pa te spremembe pridejo iznenada, se na vse pretege trudi, da bi bil videti lepši, bolj urejen in seksi, se najbrž nekaj kuha. Nekoga skuša navdušiti in to nisi ti," opozarja Masinijeva. 

V postelji uvaja novosti

Kar res ne pomeni vedno, da ti natika rogove. Novosti so v postelji dobrodošle. A vendar se morata o njih najprej pogovoriti. Če te nenadoma poljublja drugače, kot te je nekoč, razvaja tvoje erotične točke, ki jih prej sploh nista poznala in te vedno znova preseneča z novimi pozami ter domislicami se vprašaj, kje se je vsega tega naučil. Je res vir njegovih informaciji internet?

Pri odgovorih vedno okleva

Prej odkrit in pošten, nenadoma pa v odgovorih na tvoja vprašanja okleva in se jim izmika. Celo na tako preprosto vprašanje, kot je kako je bilo v službi, ne more hitro in iskreno odgovoriti. Kaj morda zato, ker ti nekaj ali nekoga skriva.

Ima celo vrsto novih navad

Nektere smo že omenili: skrivanje telefona, prhanje vsak dan in redno obiskovanje frizerja. Kakršnekoli nove navade so res lahko posledica drugačnega življenjskega sloga, lahko pa tudi drugačnega ljubezenskega življenja.

Zdi se ti, da te ne posluša in ne upošteva

En najočitnejših znakov, da nekaj ni v najlepšem redu je občutek, da te ne upošteva, ne ceni in ne spoštuje več tako, kot te je nekoč. To morda počne povsem nevede in se še sam ne zaveda, da te zanemarja, saj večino pozitivnih čustev usmerja v nekoga drugega, kar ti občutiš na lastni koži.

Izogiba se vajinim prijateljem in družinskim srečanjem

Nekdaj mu družinska srečanja in zabave s prijatelji niso pomenile drugega, kot veselje. Po novem se jim za vsako ceno hoče izogniti. Vedno ima pripravljen izgovor in opravičilo, da jih ti na koncu obiskuješ sama. To je še eno opozorilo, da se vse bolj oddaljuje od tebe in tistega, kar vaju povezuje.

Če ga opaziš poleg ostalih, ne čakaj, da se bodo zadeve obrnile na bolje. Ukrepaj tako, da bo najbolje za vajin odnos, oziroma zate.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Samska: Okušam najboljši seks v življenju (11 žensk o odličnih razlogih za samski stan) ALI Znanstveni dokazi, zakaj je dobro biti samski 

PRIPOROČAMO TUDI: Ženske bolje prikrijejo varanje


oddajte komentar

preberite tudi

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

ne spreglejte