Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

O spletni strani

Vnesite podnaslov

26.5.2015 ob 6:05

Pozdravljeni na spletni strani Micna.si!

 

Poznate Mično? Če ste si jo že naložili na svoj mobilni telefon ali tablico (brezplačno!), smo že stari znanci in vas zato lepo pozdravljamo še na spletu! Če pa Mična še ni na vašem mobilniku, vas lepo vabimo, da si jo naložite, saj vas bo tako spremljala vsak dan in na vsakem koraku. Ko boste stali v vrsti za tisti slastni kolaček, ko boste pri frizerju čakali na novo pričesko in povsod drugje, kjer vam vaš mobilnik pomaga krajšati čas.

 

Kaj sploh je Mična? Mična je lifestyle aplikacija in zdaj tudi spletna stran, ki ponuja članke iz sveta mode, lepote, nasvete za zdrav življenjski slog, ideje za dom in uživanje v življenju, ne pozablja pa niti na ljubezensko življenje in intimo.

 

Vabimo vas k prvim klikom - preverite, ali smo pravi za vas. Veseli bomo vsakršne pohvale, pa tudi kritike in spodbude k nadgradnji in še izboljšanju Mične, saj je ta navsezadnje nastala zaradi Vas. Pišite nam na: micna@delo.si.

 

Upamo, da boste v Mični našli pravo digitalno prijateljico ter da se boste vedno znova vračali po nove nasvete, sveže ideje in zanimive novičke.

 

Želim vam obilo prijetnega in lepega branja!

 

Odgovorna urednica,

Daša Mavrič


oddajte komentar

preberite tudi

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

ne spreglejte