Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Zakaj ženske padajo na poredne fante

Čeprav na vsakem koraku kršijo pravila, so za nežni spol neizmerno privlačni.

29.3.2016 ob 1:30

postavnez_shutterstock_299886635.jpg

Ne glede na to, da se do žensk ne obnašajo tako, kot si one zaslužijo in kot pričakujejo, da so pogosto skregani z zakonom in na vsakem koraku kršijo pravila spodobnega vedenja, so v očeh pripadnic nežnejšega spola še kako privlačni. Kaj je tako zanimivega na porednih fantih, da se jim one tako težko (ali sploh ne) uprejo? Poglejte si tri odgovore na to večno vprašanje. 

Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Privlačna karizma. On vedno ve, kaj reči, da bi nekomu zlezel pod kožo. Njegov drzni pogled, skupaj z izpiljeno tehniko zapeljevanja, ne obetata drugega, kot uspeh. In prav to je njegovo močno orožje, s katerim zlahka razoroži nasprotni spol. Naj deli komplimente, naj šarmira z nasmehom ali naj na vas gleda z viška, vedno si boste želeli, da bi ga še videli. 

Njegova nedostopnost. Nevarni, poredni fantje se ne pustijo ujeti. In čeprav si večina pripadnic nežnejšega spola želi urejenega življenja, sta prav nedostopnost in nepredvidljivst takšnega moškega tisti, ki jih prav posebej očarata. On si ne bo vedno vzel časa, on bo zamujal na zmenek, on ne bo poklical. On bo počel vse tisto, s čimer bo nasprotni spol spravljal ob živce in ga hkrati neizmerno privlačil. Zaradi svojega obnašanja bo namreč večna uganka. 

Je čisti izziv. Nikoli ne bo svojih potreb zanemaril v prid vaših in ne bo vam na ljubo spreminjal načrtov. On bo vedno predstavljal izziv. Tudi v smislu, da bi ga nekoč spremenili. Kar se seveda ne bo zgodilo. Ostal bo poreden, vi pa boste z njim dokler vam ne bo vsega dovolj in bo na koncu vse skupaj le bolj ali manj prijeten spomin. 

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

ne spreglejte