Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Tri kvalitete, ki jih pri fantu morate iskati

Ne pristajajte na manj.

19.9.2016 ob 2:25

kvalitete.jpg

Le katera nima predstave o svojemu sanjskemu fantu. Najbrž imate tudi sami podroben seznam, na katerem so prava višina, nasmeh, dobra služba, barva oči in še bi lahko naštevali. Ko zaprete oči torej natančno vidite tistega, s katerim bi prav dobro shajali. A če bi radi res uspešno razmerje, bo potrebno pogledati malce globlje in poiskati drugačne kvalitete. Zlasti bodite pozorni na sledeče tri.

Več koristnih namigov najdete na Facebooku.  

Privlačnost

Tu ne gre le za zunanjo podobo, pač pa za kombinacijo videza, inteligence, humorja, empatije, razumevanja in vajinih skupnih točk. Veliko je dejavnikov, ki so pri tem pomembni in prav vse gre upoštevati. Res je sicer, da se boste sprva zanašali zgolj na njegov videz(z njim je najbrž pritegnil vašo pozornost), od te točke pa bo treba pogledati globlje. Kajti, zunanji izgled še zdaleč ni edini dejavnik privlačnosti, mora pa vam seveda odgovarjati. Najbrž si ne bi želeli biti v zvezi z nekom, ki je do vas prijazen in pozoren, a vas ob tem ne privlači in vam le godi njegovo obnašanje, saj z vami ravna kot s kraljico.

Podpora

Razmerja so partnerstva. In zato mora biti v njih prisotna medsebojna podpora. Tisti, ki vam jo zagotavlja, bo vedno stal ob vas. Kadar bo lepo in kadar bo malce huje ali celo hudo. Spodbujal vas bo vaših sanjah, ciljih, načrtih ter v vam pomagal pri njihovem uresničevanju. Zgolj pasivna podpora ni dovolj, pravi moški bo vključen v vaše cilje in vas, če bo treba, tudi malo potisnil proti njim.
V kolikor tega ni sposoben in vas pri tem celo ovira, si ne zasluži biti vaš fant.

Vrednote

V odnosu se o dveh stvareh ne bi smeli pogajati: o vrednostih in o času, ki si ga namenjata. Pravi moški ima trdna stališča, norme in vrednote. Pa naj bodo politične, verske ali vzgojne. To ne pomeni, da denimo vse podreja veri ali politiki, pomeni pa, da je načelen in se ne pusti prepričati, da nima prav. En od pokazateljev odraslosti so namreč trdna stališča in ne obračanje po vetru. A ne le v teoriji, vrednote mora znati prenesti tudi v prakso. Počne tisto, kar z besedami odobrava? Zna ločiti med dobrim in slabim, med prav in narobe, ve, kaj je pravica in ve kaj je dolžnost. Prav to so kriteriji, po katerih gre soditi ali je nekdo primeren ali neprimeren partner.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Tri rešitve za tri najpogostejše težave z orgazmom

Nasveti seksologinje za vroč poletni seks

Ne tangice, takšne spodnje hlačke so moškim najbolj všeč

ne spreglejte