Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

To so štirje položaji, ki jih imajo ženske najraje

In to z razlogom.

6.12.2018 ob 4:20

!SSL
micna_zenska_ljubimec_polozaj_nasmeh_postelja.jpg

Pravemu ljubimcu nič ne prinese večjega veselja v postelji kot partnerka, ki vidno uživa. Sam pogled na ljubimko, ki doživlja orgazem, njega dodatno vzburja. K njenemu zadovoljstvu doprinese več dejavnikov, en od njih je tudi izbira pravega spolnega položaja. Strokovnjaki so izpostavili štiri, za katere trdijo, da jih imajo ženske najraje, saj v njih najbolj uživajo. Ob tem so pojasnili še, zakaj je temu tako.

Položaj mačke

V njem pride do izrazite stimulacije klitorisa. Položaj je podoben misijonarskemu, le da je moški s telesom pomaknjen malo više proti njenemu obrazu in tako med penetracijo prihaja do močnejšega draženja ščegetavčka. Ženska ima noge ovite okoli njegovega telesa, s tem lahko nadzoruje pritisk na njen, za užitke ključen organ.

Po pasje

V tem položaju ona kleči ter se naslanja na kolena in dlani, on pa penetrira od zadaj. Pri tem je na udaru njena G točka, kar vodi do močnega vrhunca, hkrati lahko ona draži klitoris in tako še doprinese k svojemu užitku. 

Most

Še ena poza, v kateri prihaja so globoke penetracije. Ona leži na hrbtu ter se dvigne tako, da se s stopali in dlanmi naslanja ob tla. On kleči med njenimi stegni, z rokami pridrži njeno zadnjico ter penetrira v položaju, ki je nedvomno v veselje tudi njemu.

Ona zgoraj

Tako ima ves nadzor nad celotnim dogajanjem: nad globino in hitrostjo penetracije, nad položajem svojega telesa in s tem nad samo stimulacijo klitorisa, ter izbere takšne, ki jo zagotovo popeljejo do cilja.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 9 deklet je iskreno spregovorilo o izkušnji s trojčkom ali pa Spolnost: ženski orgazem (in skrivnosti povezane z njim)

Priporočamo tudi: 6 najpogostejših razlogov, zakaj ženske končajo razmerje (razkrivajo partnerski terapevti) in V tem delu sveta skupinski seks ni tabu


oddajte komentar

preberite tudi

Sedem korakov do odličnega (ne samo dobrega) seksa

12 zgovornih znakov, da vas partner vara (navajajo jih terapevti)

Besede, močnejše od vsakega spora (niso ljubim te)

ne spreglejte

Nikoli ne zamudite vaših najljubših vsebin! Prijavite se na mične e-novice!