Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

To je razlog, zakaj se ne vračajte k nekomu, ki vas je zapustil

Ne vračajte se k nekomu, ki se ni držal svojih obljub.

16.9.2018 ob 3:45

par_ljubezen_objem.jpg

Imejte malo samospoštovanja in se nikoli ne vračajte k osebi, ki je zbežala od vas in od vaše ljubezni. Ne vračajte se k nekomu, ki je iz prsi iztrgal vaše srce, ga vrgel na tla in pohodil. Ne vračajte se k nekomu, ki se ni držal svojih obljub.

Zaslužite si človeka, ki vas ne bi zapustil niti v sanjah, ki mu ne bi prišlo na misel, da bi vam zadajal bolečine in povzročal trpljenje. Zaslužite si nekoga, ki vam nikoli ne bi hotel zlomiti srca.

Drži, zlahka se je vdati, ko vas ljubljeni milo prosi, da ga vzemite nazaj. Lahko je zaupati, ko ne bi smeli zaupati, lahko je ljubiti, ko ne bi smeli ljubiti. A pozor, ko začne moledovati ter govoriti vse, kar želite slišati in vam obljubljati zvezde z neba, mu nikar ne verjemite.

Takrat, ko vas je zapustil, je že pokazal svoj pravi jaz, pokazal svoje temne plati. Tedaj, ko vam je rekel zbogom je razkril, da si vas ne zasluži. Ne bodite nori.

Res je, tako kot vsi si neizmerno želite, da bi bili ljubljeni, da bi bili oboževani, da bi nekdo za vas skrbel. A tisti, ki vas je zapustil, bo to storil znova. Tisti, ki je od vas odšel, nima namena za vedno ostati.

Zato tedaj, ko vas znova pokliče, ostanite močni. Imejte se radi in ne postanite nekdo, ki naj bi pregnal njegovo osamljenost. Ne premagujte žalosti v njegovem neiskrenemu objemu. Ne drznite se spustiti v zvezo, v kateri vas bo znova in znova izdal. Ostanite sami in samosvoji. Tecite v drugo smer. Tecite in se ne ozirajte. Tako, kot je on storil nekoč.

Lahko ste resnično ljubljeni, čeprav tega še ne verjamete. Zaslužite si veliko ljubezen, čeprav tega še ne dojemate. Zaslužite si biti oboževani na vse mogoče načine. Pripada vam ljubezen, v katero nikoli ne boste dvomili. Zaslužite si človeka, ki vas nikoli ne bi hotel prizadeti.

Bodite neomajni. Ne pozabite, kaj vse vam je nekoč storil. Ne pozabite, da je zlomil vaše srce. Zaslužite si več kot nekoga, ki vas je že prizadel in si nato drznil znova potrkati na vaša vrata.

Ne vračajte se zaradi lažnega upanja. Ne vračajte se k solzam in prelomljenim obljubam, k dvomom in stalnemu strahu. Ne vračajte se v igro, v kateri ne morete zmagati.

Lahko imate veliko več, kar pa nekje globoko v sebi nedvomno že veste.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: "Je to normalno?" 10 iskrenih odgovorov na zoprna vprašanja povezana s seksom ali pa "Bila sem ljubica in to sem se iz tega naučila" (resnična izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Pet laži, ki si jih govorijo ljubice

Ženske, takšnim moškim se izogibajte v velikem loku!

ne spreglejte