Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Tega močne ženske nikoli ne bi storile za moškega (in za nikogar drugega)

Ženske, ki premorejo veliko samozavesti ter se znajo postaviti zase dobro vedo, kje v vsakem odnosu postaviti mejo.

3.3.2019 ob 5:24

mocna_zenska.jpg

Nekdo, ki je do ušes zaljubljen ter hkrati še malo negotov vase, hitro postavi predmet poželenja na prvo mesto in bolj kot na svoje, gleda na potrebe druge strani ter ji povsem podredi življenje.

A to je past, v katero se močne ženske ne ujamejo. One vedo, kje so meje in za še tako lepega, prijetnega, seksi in prijaznega moškega nečesa nikoli ne bi storile. 

Kje postavijo meje, oziroma česa samozavestne pripadnice nežnejšega spola za moškega (in za nikogar drugega) ne počnejo, razkriva Your Tango. Ne glede na to, kako zaljubljene so.

Ne spreminjajo svojega videza

Če je vaš dragi pravi moški, mu sicer niti na misel ne pride, da bi to od vas zahteval. Če pa namiguje, da bi morda morali izgubiti kakšen kilogram, spremeniti pričesko, način oblačenja ali kar koli drugega, povezanega zunanjim videzom, ni vreden vašega časa in še manj srca.

Žal si tega mnoge ženske nočejo priznati in da bi svojemu izvoljencu še bolj ugajale, vse njegove pripombe upoštevajo. A te zagotovo zase ne morejo trditi, da so močne. Kajti tista, ki ve, kaj v resnici šteje in se ceni, se nikoli za nikogar ne bi spreminjala.


Ne zatirajo svojih strasti

Ni ga človeka, ki bi bil vreden tega, da bi se odpovedali tistemu, kar vam prinaša zadovoljstvo in v kar vlagate strast. To je vaše življenje, to so vaše sanje, to je vaša pot in nekdo, ki vam je na njej pripravljen slediti ter vas podpirati, je človek, ki je vreden vaše ljubezni.

Nekdo, ki vas pri tem omejuje ali celo zaničuje, zagotovo ne. Močne ženske to dobro vedo ter ostajajo zveste svojemu načrtu.


Ne čakajo njegovega odobravanja

Močna ženska igra po svojih pravilih, se zaveda, kaj je prav in kaj narobe in ne čaka navodil ter odobravanja. Od nikogar. Pa naj gre za zasebno ali karierno pot. Kajti sama dobro ve, kaj je za njo najboljše.


Ne zanemarjajo pomembnih ljudi

One ne odpovedo druženja s prijatelji ali družino samo zato, ker je on tik pred zdajci predlagal izlet v dvoje. Zavedajo se, da so v življenju poleg njega pomembni tudi drugi ljudje in jim zaradi nekoga, ki jim je ukradel srce, za nobeno ceno ne bi obrnile hrbta.


Ne spreminjajo sebe

Nikoli se za nikogar ne spreminjajte je vodilo močnih žensk. Spremembe so lahko dobrodošle, vendar le v kolikor izhajajo iz posameznika ter škodljive, kadar je edini povod zanje nekdo drug.

Tiste, ki cenijo sebe, se spoštujejo in zavedajo svoje vrednosti, se zato ne podrejajo želji drugega po tem, da bi spremenile prepričanja, obnašanje in norme, ki jim sledijo že celo življenje. On znajo biti zveste. A v prvi vrsti same sebi.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: O seksu za eno noč: iskrene izpovedi moških in žensk ali pa Pet obveznih dejanj po seksu

Priporočamo tudi: 5 tipov žensk, od katerih moški najhitreje bežijo


oddajte komentar

preberite tudi

Novo spoznanje: to je partner, ki najbolj osrečuje ženske

Potovanje, kampiranje ali wellnes? Strokovnjaki razkrivajo idealen dopust za različne vrste parov

Mit, ki najbolj škoduje spolnemu življenju žensk

ne spreglejte