Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Spolnost: Dokazano! Trije v postelji niso gneča

Ko gre za zadeve v spalnici, rek da so trije gneča, ne drži vedno.

30.10.2018 ob 5:05

seks_spolnost_part_lisice_zabava_v_postelji.jpg

Kajti vsak par lahko v seksi igrice vključi tretji člen, vibrator. Da, tistega, ki ga sicer uporabljate, kadar se igrate sami, ne vi in ne dragi pa nista pomislila, da bi vama lahko delal družbo. A verjemite, dober seks v dvoje in seksi igračke niso izključujoče. Če ne veste, kako jih vključiti v vajine intimne igrice, imamo za vas pet idej.

1 Nadgrajena misijonarska poza

Ko se bosta naslednjič odločila za to klasiko, vzemite v roke vibrator, ga vključite in pritisnite ob njegov presredek. Zagotovili mu boste eksploziven orgazem, kakršnega najbrž ni pričakoval.

igracke.jpg

2 Vodna zabava

Nikoli ni preveč vlage. Napolnite banjo, on naj se uleže vanjo, vi pa se v sedečem položaju v njej do orgazma pripeljite sami. Izkušnja, ki jo bosta večkrat želela ponoviti oba. Seveda le, če je vaša igračka zasnovana tako, da jo smete uporabljati v vodi.

3 Večopravilnost

Ko on leži na hrbtu in čaka, da vi prevzamete vso pobudo, vzemite v roke svoj vibrator. Vključite ga in nežno z njim polzite po njegovem telesu od vratu, preko ključnice čez prsi, trebuh, boke do notranjega dela stegen. Ne hitite.

Na vse to se bo njegovo telo nedvomno pravilno odzvalo. Kako boste nadaljevali, je vaša izbira: lahko v pozi kavbojke ali v njegove roke položite vibrator, se z zadnjico obrnete proti njemu, ga razvajate z usti, med tem pa on vaše ženske predele do orgazma pripelje z malim pomočnikom.

4 Umazani ples

Obstajajo vibratorji, ki se odzivajo na ritem glasbe ali celo na glas vašega ljubimca. Ti so nedvomno nadgradnja spolnih igračk in če ste se običajnega že malo naveličali, bi morda veljalo razmisliti o takšnem, ki vas s pomočjo izbranih melodij pripelje do izjemnega doživetja.

Zavrtite si glasbo, goli se usedite dragemu v naročje, namestite vibrator ter se s telesom gibajte v ritmih, ki donijo iz zvočnika in ki jih posnema tretji člen. Kombinacija golih teles, vroče glasbe, seksi gibov in pomoč prijateljčka bo oba vodila do končnega cilja. Namig: poskrbite, da se bo izbrana kombinacija pesmi večkrat ponovila.

5 Vroče hladni vrtiljak

Za močan orgazem je potrebna prava predigra, kar velja tako za moške, kot za ženske. Zato zvežite dragemu roke in mu prevežite oči. Vzemite ledene kocke, zamrznjene sadeže ali karkoli ledenega in z njimi dražite njegove ustnice, vrat, spuščajte se vse niže do trebuha pa znova nazaj.

Nato naj se vlogi zamenjata, prevezani ste vi, on pa vas lahko po mili volji draži z vibratorjem. Verjemite, na koncu si bosta rekla hvala.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 20 lastnosti žensk, ki moške res odbijajo ali pa 7 napak v postelji, ki vam uničujejo seks

Priporočamo tudi: Tri najmočnejše vezi vsakega razmerja


oddajte komentar

preberite tudi

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Pet laži, ki si jih govorijo ljubice

Ženske, takšnim moškim se izogibajte v velikem loku!

ne spreglejte