Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

S preprostim testom ugotovi, ali je vreden tvoje ljubezni

Vprašanja, ki zahtevajo prave odgovore.

8.2.2018 ob 6:00

valentin_micna.jpg

Kako veš, če je res vreden tvoje ljubezni? Bodi pozorna na nekatere njegove lastnosti in obnašanje. Katere so tiste ključne kvalitete dobrega fanta, niza portal Beauty and Tips. Če jih nima, se nikar brezglavo ne spuščaj v zvezo z njim. Ne glede na to, kako očarljiv je in kako ti zna pihati na dušo. Naj se test začne: zastavi si nekaj vprašanj in pošteno odgovori nanje.

Odgovarja na tvoja sporočila?

Morda se zdi to nepomembno, a v resnici veliko šteje. Če si ne vzame niti toliko časa, da bi odgovoril na tvoja kratka sporočilca, to ni dober znak. V kolikor te ceni, se bo potrudil in ti odpisal takoj, ko bo lahko. Vztrajno ignoriranje pomeni le eno: da te ne spoštuje tako, kot bi te moral in kot si zaslužiš.

Je mož besede?

Ni slabšega kot nekdo, ki nekaj govori in obljublja, počne pa nekaj povsem drugega in na svoje obljube pozabi, še preden jih izreče. Potrebuješ in zaslužiš si nekoga, ki je mož besede. Kajti le nanj se lahko zanašaš. Tedaj, ko se komaj dobro spoznavata in takrat, ko postaneta  resen par.

Zna z denarjem?

Res se ti v obdobju, ko nanj gledaš skozi rožnata očala, denar ne zdi pomemben, a če načrtuješ resno zvezo ni vseeno, kako z njim ravna ne glede na to, kakšni so njegovi prihodki. Če je pazljiv in premišljen ter ni zaletav, imaš nedvomno ob sebi nekoga, ob katerem si lahko obetaš varno in stabilno prihodnost.

Te vpraša za mnenje?

Nič ni narobe, če je samozavesten, nasprotno. A vsak včasih potrebuje drugo mnenje. In s tem, ko te vpraša zanj, pa naj gre za to, kaj naj obleče, kako naj ravna v službi ali kam bi šla na večerjo dokazuje, da te ceni kot osebo. In če vedno ravna po svoje? Potem že veš, da temu ni tako.

Te pozorno posluša?

Ne samo, da ceni tvoje mnenje, pomembno je tudi, da te pozorno posluša. Saj veš, da tega ne znajo vsi in ob tistih, ki ne znajo poslušati imaš občutek, da govoriš steni, tvoje besede pa gredo preprosto mimo njihovih ušes. Takšnega fanta si nedvomno ne želiš. Če te je vreden, te bo poslušal ter se na tvoja pripovedovanja odzval z mnenjem, tolažbo ali predlogom, ki bi ti lahko prišel prav.

So njegovi prijatelji krasni?

Njegova družba veliko pove o njemu samemu. Se z njegovimi prijatelji dobro razumeš in te sprejemajo? Odlično! Pomembno je, da se v njihovi družbi počutiš prijetno. Konec koncev so, tako kot ti, pomemben del njegovega življenja.

Te postavlja na prvo mesto?

Saj razumeš, da je zaposlen in ima milijon opravkov. A če boš pri njem vselej na drugem, tretjem ali četrtem mestu, boš kmalu imela vsega dovolj. Ob njem se zagotovo ne boš počutila posebna. V kolikor te vedno postavi na prvo mesto in zate celo spremeni načrte pa si zasluži tvojo pozornost ter tvoj čas.

Je pošten?

Veš, da je storil nekaj narobe. Pa je dovolj pogumen, da bo svojo napako tudi priznal? Je dovolj moža, da se bo soočil s posledicami? Pravi moški ne laže, ne prikriva in ne taji. Pravi moški sprejme posledice in prevzame odgovornost ter se trudi naslednjič ravnati drugače. Tako kot se spodobi in če se znova zalomi, to prizna.

Se trudi?

Potrebuje celo uro, da pride do tebe, a to ga ne bo ustavilo in mu preprečilo, da bi te obiskal. Ne bo se izgovarjal, da dežuje, sneži ali da je utrujen. Pri tebi bo ne glede na vse. Nekdo, ki te je vreden, se bo potrudil zate. Tako ali drugače. Saj te hoče navdušiti in te prepričati, da je res pravi zate.

Je neposreden?

In na koncu: če je zrel, se ne bo igral igric. Ne bo te zavajal in ne bo te puščal v dvomih, temveč bo vedno brez ovinkarjenja povedal, kaj čuti, koliko mu pomeniš ter tudi, kaj ga moti. Le tako ti bo namreč lahko povsem jasno, kaj si v resnici misli o tebi. Saj vendar nočeš živeti v dvomu in zablodi, kajne?

Kaj praviš, je opravil test?

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

5 malenkosti, zaradi katerih propadajo zveze

ne spreglejte