Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Preprosto: Tako vaju bo spolnost še bolj povezala

Drug drugega ne bosta imela nikoli dovolj.

17.5.2018 ob 7:29

povezana_micna.jpg

Povejmo nekaj o seksu. Ta je en ključnih elementov čudovitega razmerja. In na drugi strani: težave, ki se na tem področju lahko pojavijo, veljajo za ene najbolj trdovratnih. Zato poskrbi, da bodo te kar najmanj verjetne in da bo vajin seks, ne glede na to, kako dolgo sta par, vedno odličen.

Kaj pa lahko temu v prid storiš, oziroma storita? Poglej si troje malenkosti, ki bodo po priporočilu Your Tanga znatno oplemenitile dogajanje v spalnici. Ali kjerkoli drugje.

Čustveno se povežita

Najboljši seks ni zgolj fizično dejanje. Je veliko več, je izkušnja, ki vključuje čustveno, mentalno in seveda telesno skladnost.

Zato se naučita resnično poslušati in upoštevati drug drugega. Zlasti ko gre za pomembne življenjske teme in dileme. Prav to je osnovni pogoj za odličen seks. Nekateri bodo sicer ugovarjali, da je globoka čustvena povezava pomembnejša ženskam, kot moškim, v resnici  v njenih prednostih na razmerje uživata oba, saj je njen rezultat globoka seksualna intimnost.

Kadar ima nekdo v zvezi občutek, da ga druga stran ne razume, da ga jemlje za samoumevnega ali ga celo zanemarja, ignorira, se umakne v svoj svet, zapre vase in skriva svoje resnične občutke. To pa ne more biti pogoj za dobro spolno življenje, ne glede na to, ali ti občutki prevzemajo njega ali njo.

Bodita uvidevna

Uvidevnost je sposobnost izražanja svojih misli in občutkov, ne da bi s tem poniževali sebe ali prizadeli drugo stran.

Morda sta se ujela v rutino in so zadeve v spalnici postale avtomatiziran proces. V tem primeru dobro razmislita, kaj bi lahko storila, da bi to spremenila in kaj bi želela vključiti v igrice, da bi zadeve znova postale zanimive. Ko si bosta s tem na jasnem, se o tem pogovorita. Tako ne bosta le znova oživila iskrice, ampak bo že sam pogovor o vročih temah v vaju prebudil strast.

Bodita resnično prisotna

Prav zanimivo je, kako dobro se splošni življenjski nasveti obnesejo tudi v spalnici. Sposobnost povsem osredotočiti se na tisto, kar počneš, je ključ do uspeha.

Tako v pisarni, kot tui v kuhinji in med rjuhami. Torej: bodi z mislimi pri stvari, odmisli vse ostalo in pozornost nameni le občutkom, ki te prevzemajo, ko te on razvaja in odzivom njegovega telesa tedaj, ko ga razvajaš ti. Vključi vsa čutila ter jih usmeri v eno samo dejavnost: v seks.

Sam odnos boš s tem ponesla na novo raven, saj se boš tako veliko bolje zavedala vsega, kar te prevzema in tistega, kar navdaja njega. Prav ozaveščanje teh občutenj je še en od pogojev za odličen seks. Kajti, tudi če meniš, da je vajin že takšen, je zadeve vedno mogoče izboljšati.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Kaj se zgodi s penisom, če ga moški ne uporablja

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

ne spreglejte