Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Premagajte sramežljivost v postelji

Z malce truda bo nedvomno šlo.

17.5.2016 ob 11:20

sramezljivost_shutterstock_370327319.jpg

Sramežljivost je nekaj, kar moške pri ženskah v postelji največkrat moti. On je hitro za akcijo, ona pa okleva in okleva ter potrebuje več časa, da se lahko popolnoma sprosti in se brez zavor prepusti strasti.

Če med tem tudi sami postanete malce neučakani, vam ponujamo nekaj namigov, kako premagati njeno sramežljivost in hitreje zagreti strasti.

 Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku.

Stimulacija dlani

Čeprav so zelo občutljive erogene točke, jih moški le redko doživljajo kot del telesa, ki lahko pomaga vzburiti žensko. Vzemite njeno dlan v svojo roko ter s prsti polzite po njej, rišite, pišite in jo pri tem glejte v oči. Kmalu boste spoznali, da ste njene dlani neupravičeno zapostavljali.

Igranje z lasmi

Ženske uživajo, kadar se kdo igra z njihovimi lasmi. Nežo jih mršite, polzite skoznje s svojimi prsti, masirajte lasišče in razvajajte njen vrat. Deluje brez dvoma.

Masaža stopal

Masaža stopal je tista, ki ima neizmerno moč in nobena dama je ob koncu dneva ne bo zavrnila. In če se vam ponudi priložnost za takšno razvajanje, je nikar ne izpustite iz rok. Ob prijetni masaži se bo sprostila, pozabila na vse ostalo, tudi na sramežljivost, sproščena pa bo pripravljena na intimnejše razvajanje.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Kaj vse je o seksualnih fantazijah Evropejcev razkrila velika raziskava

Končno kontracepcijske tabletke za moške? Znanstveniki imajo dobro novico

To so tri najprivlačnejše lastnosti moških in žensk (lepote ni med njimi)

ne spreglejte