Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Potrjena dolžina, o kateri sanja večina moških! Kaj pa ženske?

Veliki spolni organi imajo svoje prednosti in slabosti.

1.12.2018 ob 6:00

banana.jpg

Neka britanska anketa je odkrila, da kar 80 odstotkov žensk sanjari o tem, da bi vsaj enkrat v življenju okusile seks z močno obdarjenim frajerjem. 

In ker je, tako kot glede vseh vrednosti v življenju, težko določiti, kateri penis je resnično velik, so znanstveniki postavili mejo. Ta znaša 20 centimetrov. Prav to je tudi dolžina, o kateri sanja večina moških.

A čeprav je spolna fantazija žensk znatna količina centimetrov, se je večina vprašanih strinjala tudi, da bi kljub temu, da bi rade okusile nad dimenzije, večina raje spletla gnezdo ob nekom, ki zna svoje orodje, ne glede na dolžino, uporabljati tako, kot se zagre.

Celotna fantazija o velikem ima namreč tudi grenak priokus. In sicer se ženske bojijo, da bi lahko veliko bilo preveliko.

Podobno se je pokazalo tudi v eni od predhodnih ter od prej omenjene neodvisnih raziskav: pripadnice nežnejšega spola so glede na njene izsledke negativno nastrojene proti prevelikim moškim spolnim organom. Menijo namreč, da so brezkoristni in da lahko spolni odnos z njimi povzroči bolečine.

Zaključek bi se torej lahko glasil: ženske prevelikih spolnih organov ne marajo.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 9 deklet je iskreno spregovorilo o izkušnji s trojčkom ali pa 7 napak v postelji, brez katerih bi bilo vaše spolno življenje lahko veliko boljše 

Priporočamo tudi: Vroče: 5 igračk za neverjetne orgazme


oddajte komentar

preberite tudi

Ne tangice, takšne spodnje hlačke so moškim najbolj všeč

Karezza seks: Kaj sploh je in zakaj bi se morali z njim pobliže spoznati

7 seksi vprašanj, na katere mora vsak poznati odgovor

ne spreglejte