Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kontracepcija, na katero prisega Miranda Kerr

Njen način zaščite pred nosečnostjo je presenetil mnoge.

23.3.2017 ob 12:09

RTS8IP9.jpg

Avstralska manekenka Miranda Kerr je po zaroki s 26 letnim milijarderjem, enim od snovalcem Snapchata, Evanom Spiegelom, spregovorila o njunem spolnem življenju, natančneje o kontracepciji, ki jo v zvezi uporablja.

Sledite nam tudi na Facebooku. 

Za britanski The Times je lepotica razkrila, da se ne poslužuje nikakršne zaščite. Na vprašanje, ali z izvoljencem načrtujeta podmladek pa odgovorila, da še ne in da bosta počakala do poroke. "Moj dragi je zelo tradicionalen in zato ne smeva…čakava," je dejala slavna manekenka.

Vzdržnost pred zakonom v sodobni družbi ni nekaj neobičajnega. In čeprav je znano, da spolnost pozitivno vpliva tako na zvezo kot na partnerja, ima tudi spolna abstinenca svetle plati. Številne študije so dokazale, da lahko odlašanje s seksom poglobi in učvrsti zvezo. 

Vendarle je odgovor Mirande Kerr mnoge presenetil. Zlasti, ker bo usodni da dahnila drugič. V zakonski stan je namreč leta 2010 zaplula z Orlandom Bloomom, s katerim ima šestletnega sina Flynna. V preteklosti je večkrat postregla z žgečkljivimi  podrobnostimi seksualne narave. Za britanski GQ je leta 2014 denimo izjavila, da je intimnost v zvezi zanjo zelo pomembna in priznala, da je okusila tudi seks na letalu.

A očitno tokrat prednost namenja drugačnim kvalitetam.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

7 dokazov, da seks dobesedno rešuje življenje

»Slaba izkušnja, zaradi katere mi seks za eno noč ne pride več na misel« (resnična izpoved)

5 lekcij iz razmerja, v katerem ljubi le ena stran

ne spreglejte