Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ko sprejme tudi teh 10 vaših stvari, ga obdržite za vedno

Pred poroko morata biti drug ob drugem povsem sproščena, kar pomeni, da mora spoznati tudi tiste vaše plati, ki jih pred drugimi skrivate.

29.9.2018 ob 3:31

par_ljubezen_prstan_zaroka_micna.jpg

Nobenega dvoma ni, da mora nekdo, s katerim nameravate zakorakati v zakon, sprejeti dejstvo, da ste človek, ki počne povsem človeške stvari. Tako imenovane ženske zadeve torej ne zanj in ne za vas ne smejo predstavljati zadrege. 

Zato naj se še pred usodnim dnevom sooči z vsaj desetimi stvarmi, ki jih morate pred njim početi brez zadrege in v njem ne smejo zbujati nelagodja. Test, ki ga mora opraviti, niza Your Tango, kjer naštevajo dejanja, ki naj bi jih on pred poroko videl, slišal, spoznal.

Vaš najhujši jok

Začnimo počasi, kajti nedvomno ste pred njim že potočili kakšno solzo. Z jokom izkazujte, da mu zaupate, z njim kažete svojo ranljivost in dejstvo, da pred njim ne skrivate čustev. Če on ne ve, kako se soočati z vašimi solzami in se tedaj, ko pritečejo iz oči, raje obrne stran, bi bilo pametno razmisliti, kakšna skupna prihodnost se vama obeta.

Vašo najhujšo jezo

Ne glede na to, kako jo izražate. Se lahko sooča z vašo negativno energijo in močjo, ki jo v besu premorete? Včasih pripadnice nežnejšega spola v sebi zadržujejo jezo. A tega v resnici ni treba početi. Vsak se včasih razjezi. Vsakomur kdaj popustijo živci. Vsak mora sprostiti negativno energijo. Zato se naslednjič, ko vas bo prevzela, ne ustavite. Tulite in kričite, kot vas je volja ter opazujte njegov odziv.

Vaše nakupovalne navade

Pustimo oblačila. Nakupe teh lahko opravite sami, če mu sprehajanje od trgovine do trgovine in neskončno iskanje primerne obleke res ne diši. Govorimo o nakupovanju živil. Kajti spodobi se, da to vsaj od časa do časa storita skupaj. Med nakupovanjem živil in gospodinjskih pripomočkov se lahko drug o drugem veliko naučita. Ste vi potrpežljivi, si vzamete čas, on pa vas priganja, da pohitite? Ste vi za naravne izdelke, on se na to ne ozira? Ste pozorni na ceno, njemu zanjo  ni mar? Zadeva je seveda lahko tudi obratna, ključno je, da nakupovalne navade drug drugega spoznata in presodita, ali sta med trgovskimi policami pripravljena na kompromise.

Kako brijete noge

Zamislite si ta scenarij: skočite pod prho, imate komaj deset minut, preden morate od doma. Tudi njemu se mudi, zato si medtem, ko ste vi pod prho, umiva zobe. Radi bi si obrili noge, a tam je on! Za vraga, vzemite britvico in izvršite svojo namero. Brez skrbi, on dobro ve, da niso po naravi tako gladke. Razumeti mora, da tudi ženske dlakam redno napovedujejo bitko.

Kako zanemarite dlačice na intimnem predeli

Noge že, noge. Kaj pa intima? Tudi to bi morali brez zadrege urejati pred njim. In jo občasno zanemariti. Pozabite za nekaj tednov nanjo in opazujte njegov odziv. Če tega ne prenese, zagotovo ni pravi za vas.

Kako bruhate. Ker ste bolni ali ker ste pretiravali s pijačo

Tega najbrž ne boste mogli nadzorovati, četudi bi hoteli. Res je, da ste tedaj, ko želodec iz sebe meče vsebino, najraje sami, a včasih je dobrodošel nekdo, ki vam pridrži lase in vam na koncu prinese kozarec vode ter ne tisti, ki ne prenese misli, da bi vas gledal in vam pomagal v tako kočljivem položaju.

Kako opravljate malo potrebo

Nedvomno ve, da morate opravljati malo potrebo, pa ste lahko sproščeni, če to počnete pri odprtih vratih stranišča? Če niste, razmislite, ali se res nameravate celo življenje pri tako osnovnem dejanju pred dragim skrivati.

Stopite še korak naprej

In pred njim opravite tudi veliko potrebo. Kajti, roko na srce, to lahko počnete le ob nekom, v družbi katerega ste povsem sproščeni in to lahko prenese le nekdo, ki vas povsem sprejema.

Krvav tampon v smeteh

Tako, da ga on ujame s pogledom. Kajti naj ve, kako so te zadeve videti. Enako velja za higienske vložke. Naj se privadi na kri. Čim prej, tem bolje. Če načrtujeta družino, bo najbrž  želel biti pri porodu. Malo priprav na to zagotovo ne bo škodovalo.

Vaše najbolj skrite navade

Ne glede na to, kakšne te so: branje tabloidov, sladkanje s čokoladnim namazom iz kozarca, grizljanje oreščkov pred televizijo, srkanje pijače po napornem dnevu. Vse tisto, kar vas opredeljuje, ne glede na to, kako uspešno skrivate pred ostalim svetom, on mora spoznati. Saj vendar veste, da pretvarjanje in igranje ob nekom, s katerim boste preživeli celo življenje, ni na mestu.

Avtorica: M. FL
Foto: Thinkstock

Preberite še: "Je to normalno?" 10 iskrenih odgovorov na zoprna vprašanja povezana s seksom ali 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo) 

Priporočamo tudi: Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska


oddajte komentar

preberite tudi

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

5 malenkosti, zaradi katerih propadajo zveze

ne spreglejte