Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kako z vibratorjem do najmočnejših O-jev (to je pravilna uporaba tega pripomočka)

Ni dovolj samo to, da ga imate, za pričakovane užitke ga je treba pravilno uporabljati.

2.3.2019 ob 4:56

postelja_vibrator_roka_micna.jpg

Sklenili ste, da boste svoje spolno življenje popestrili z vibratorjem. Ideja je odlična, a da bi res zagotovil pričakovane užitke, je dobro vedeti, kako se z njim igrati. Šest uporabnih namigov ima Your Tango.

Poiščite pravega za vas

To, da je uporaba tega spolnega pripomočka nekaj čisto normalnega in običajnega ter ni noben tabu, že veste. Torej kar pogumno po nakupih. Ponudba je pestra, ne bo vam treba prav globoko seči v žep, a pomembnejše kot to je, da izberete takšnega, ki vam je pisan na kožo.

Tako glede velikosti kot materiala, oblike in napajanja. Nepremišljenost ni na mestu, priskrbite si čim več podatkov, poglobite se v podrobnosti in izberite smotrno.


Najprej se z njim spoznajte

Potem, ko doma odprete škatlico, nikar ne hitite z intimnim dejanjem. Pred tem preverite, zakaj so vsi tisti gumbki, kakšne možnosti vam igračka ponuja, kakšne stopnje vibriranja premore in kakšna je njena moč.

Nekaj časa se z njo igrajte v rokah. Bolje kot jo boste spoznali, lažje boste z njo upravljali tedaj, ko bo izvrševala svojo prvotno nalogo.


Sami se z njim pripeljite do orgazma

Ste na naslednji stopnji. Sami in pripravljeni na solo užitke. Namestite se udobno, poskrbite, da vas nihče ne bo motil in si vzemite čas. Morda si lahko pomagate z malo dodatne spodbude: poglejte kakšen porno film, preberite erotično delo ali uporabite domišljijo. Ne zanašajte se samo na vibrator.

Ko boste dovolj vzburjeni, naj stopi v igro ta. Polzite z njim po telesu, se sprehajajte po vseh erogenih conah ter se počasi bližajte strateškemu mestu.

Igrajte se z močjo ter frekvenco dražljajev, na različnih mestih vam bodo prijali drugačni, na vas pa je, da ugotovite, kakšna stimulacija vam najbolj odgovarja. Dobro, da ste izbrali vibrator z različnimi možnostmi.


Eksperimentirajte in odkrivajte

Ko boste vibrator končno približali intimnim delom, počasi odkrivajte občutke, ki jih prinaša. Dražite se, bodite pozorni na odzive telesa, se počasi približujte klitorisu in se ne ustrašite, če bo njegov pritisk nanj premočan.

Številne ženske imajo raje kot neposredno, stimulacijo klitorisa skozi tkanino ali igranje z njegovo okolico.

A kot rečeno: ker je vsaka drugačna morate tudi vi sami spoznati, kaj vam je najbolj všeč. In to je mogoče le s počasnim črpanjem iz vodnjaka užitka.


Vključite ga v seks v dvoje

Potem, ko najdete tisto pravo, zadeve postavite na višji nivo in vibrator vključite v seksi igrice v dvoje.

Njegova uporaba med seksom je odlična ideja in z njim lahko dražite tudi svojega dragega: dotikajte se erogenih točk njegovega telesa, združite ga z njegovim penisom, uporabljata ga v pozah, kjer je možna penetracija v družbi vibratorja in tako vi kot on bosta presenečena, kako hitro lahko tudi njega pripelje do orgazma, kajti nešteto je možnosti, kako z njim začiniti spolno življenje v dvoje.


Pripravite mu predstavo z vibratorjem

Moški so vizualna bitja. Dejstvo. Zato svojemu dragemu pripravite predstavo z vibratorjem: zadovoljujte se z njim pred njegovimi očmi in mu ne dovolite, da bi se aktivno vključil v igro. Vsaj ne takoj.

Med opazovanjem ne samo, da se bo res vzburil, hkrati bo spoznaval, kaj vas najbolj zagreje in osvojeno znanje kasneje nedvomno s pridom uporabil. Ob tem si bo moral priznati, da vibrator ni njegova konkurenca, temveč velik zaveznik.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Mokro je vedno boljše (in še 6 drugih nasvetov za boljši seks) ali pa Znanstveni dokazi, zakaj je dobro biti samski

Priporočamo tudi: 4 koraki, s katerimi bo orgazem lažje dosegljiv (nasvet spolnega terapevta)


oddajte komentar

preberite tudi

Kaj se zgodi s penisom, če ga moški ne uporablja

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

ne spreglejte