Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kako doseči, da vama pride skupaj (5 korakov)

Z nekaj triki bosta složno okušala naslado, imenovano orgazem.

31.8.2018 ob 2:24

moski_zenska_spolnost_orgazem.jpg

Nobena novost ni dejstvo, da moški orgazem lahko dosežejo v zelo kratkem času, medtem, ko pri ženskah vse skupaj traja malo dlje. A zadeve je mogoče uskladiti. Kako vama bo uspelo, da bosta v istem trenutku okušala naslado, svetuje Cosmpolitan

Poljubljanje

Kako spodbuditi sebe: ker je vaš vrat prekrit s tanko kožo, v kateri je nešteto živčnih končičev, naj nanj nikar ne pozabi. Kajti tedaj, ko boste na njem občutili njegove ustnice, vas bo v hipu zajel val strasti. Umaknite lase, namignite mu, naj se posveti tej erogeni coni in naj ne pozabi na ušesne mečice. Če namiga ne bo razumel, mu prišepnite, kaj bi od njega radi.

Kako ustaviti njega: pozabite na strastne francoske poljube in se po njegovih ustnicah ter obrazu sprehajajte le z nežnimi dotiki. Študije namreč kažejo, da z izmenjavo sline znatno naraste moško poželenje, saj so v njej prisotni hormoni, ki okrepijo njegovo spolno slo.

Predigra

Kako spodbuditi sebe: da bi zagotovo doživeli orgazem in da pot do njega ne bi bila predolga, naj vam takoj začne stimulirati klitoris. Na njegove prste nanesite malo lubrikanta in ga vodite do vašega mednožja. Naj začne s počasnimi krožnimi gibi in počasi stopnjuje ritem.

Kako upočasniti njega: ko se igrate z njegovo moškostjo, bodite nežni ter se bolj, kot samim strateškim delom, posvečajte njihovi okolici. Spreminjajte ritem in prijeme, kajti tako boste zagotovo poskrbeli, da ne bo prehitro prišel do točke, od katere orgazem ne bo več daleč.

Oralni seks

Kako pospešiti sebe: prosite ga, naj med tem, ko z ustnicami razvaja zunanjost vaše intime, s prsti raziskuje notranjost vagine. S tem bo lahko hkrati stimuliral vaš ščegetavček in G točko, to pa je nedvomno zmagovita kombinacija.

Kako upočasniti njega: namesto, da njegov penis zavzeto sesate, se po njem sprehajajte le z jezikom in nežnimi poljubi. Če boste nekaj pozornosti namenili tudi njegovim testisom, bo prav tako užival, ne boste pa preveč zavzeto pritiskali O gumba.

Penetracija

Kako pospešiti sebe: vi na vrhu je poza, v kateri lahko nadzorujete ritem, globino penetracije in hitrost gibov ter izberete takšne, ki vas bodo zagotovo pripeljali do sladkega konca. Namesto, da se z boki premikate gor in dol, s čimer bo on hitro doživel orgazem, se s telesom premikajte naprej in nazaj in se s klitorisom pritiskajte ob njegovo telo.

Kako upočasniti njega: dolge poteze so najboljše prijateljice moškega orgazma, zato z njimi čim bolj skoparite. To, da je za vas najboljša poza kavbojka, že veste, če pa prisegate na misijonarsko, nogi zavijte okoli njegovega telesa, da se med penetracijo ne bo mogel preveč odmikati od vašega telesa. Z rokama ga zgrabite za zadnjico in jo čim bolj pritisnite ob svoje telo.

Tik pred orgazmom

Kako pospešiti sebe: misli usmerite v fantazijo, ki vas prav posebej spodbudi. Pomislite na nekaj, kar vam požene vročico po telesu in na takšen način malo pomagajte orgazmu. Zamislite si filmski prizor, ob katerem se vzburite, na katero od vajinih preteklih vročih seans ali na karkoli drugega, kar bo mislim pomagalo do končnega cilja.

Kako upočasniti njega: ko začutite, da se zadeva bliža koncu, spremenite položaj ali se povsem ustavite ter ga nekaj časa samo poljubljajte. Je resnično blizu? Z roko sezite po korenu njegovega penisa, s prsti okoli njega tvorite obroč ter ga rahlo stisnite. Dejanje je kot zavora v sili, ki bo doložila njegov vrhunec in omogočila, da ga bosta deležna istočasno.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska ali pa 8 idej za po seksu, ki bodo okrepila vajino povezanost


oddajte komentar

preberite tudi

Lasersko sem si pomladila vagino in takšen je rezultat (izpoved mame petih otrok)

Te besede si želijo slišati vse ženske

Jasni znaki, da ima ljubico

ne spreglejte