Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Izvirne ideje za zmenke na valentinovo

Zakaj bi bili vedno enaki?

13.2.2018 ob 3:05

valentinvov_ThinkstockPhotos-504535670.jpg

Tu je težko pričakovani dan zaljubljencev. Kako ga bosta letos obeležila? Bosta izbrala preverjene načine, ali bi kaj novega, drugačnega? Če sta za drugo možnost, vama ponujamo nekaj izvirnih idej, ki so jih nanizali na portalu Pop Sugar. Zagotovo bo med njimi tudi prava za vaju.

Udeležita se kuharskega tečaja

Pravijo, da dobra hrana odpira pot do srca. Pravijo tudi, da gre ljubezen skozi želodec. Zakaj ne bi skupaj kuhala nekje, kjer vama na koncu ne bo treba pomivati posode. Obiščita kuharski tečaj. V predpasnikih bosta drug za drugega še kako seksi. In v kombinaciji z dobro hrano že veš, kam to kasneje pelje.

Podajta se na lov za zakladom

Si želiš pobegniti iz kolesja vsakdana? Torej mu pripravi pravi lov za zakladom. Z malo dvoumnimi navodili. Kaj bo zaklad in kam ga boš skrila, je tvoja izbira. Njegova naloga pa le, da ga najde.

Obiščita muzej

Izgubita se med umetniškimi deli in pričami iz preteklosti, ki vaju bodo popeljale v daljno ali bližnjo zgodovino in se naučita kaj novega o naših prednikih. Če sta željna tega znanja, je obisk muzeja nedvomno odlična ideja.

Preplešita vso noč

Obujta si plesne čevlje in se zavrtita na parketu. V družbi drugih parov ali sama, v zavetju stanovanja. Izpilita tehnike in uživajta v glasbi ter bližini vajinih teles.

Imejta foto seanso

Kdo pravi, da so te samo za manekenke in fotomodele. Tudi vidva se lahko spogledujta s kamero ter drug z drugim in posnameta fotografije, ki vaju bodo za vedno spominjale na drugačno valentinovo. Oprava? Vajina izbira. Lokacija prav tako.

valentinovo_ThinkstockPhotos-625673494.jpg

Izdelujta nakit

Zakaj bi ti kupil zapestnico ali ogrlico, če jo lahko skupaj izdelata sama. Pridružita se delavnici za obdelavo kovin, lesa in izdelajta nekaj drug za drugega. Kaj je bolj romantičnega in posebnega od unikatnega darila, ki pride izpod vajinih rok?

Oglejta si komično predstavo

Naj bo zabavna. Naj spominja na burlesko. Združita glasbo, pomanjkljivo oblečene plesalke, seksi sporočila in erotični pridih. Burleske so resnično zabavne. Tudi, če si katero zavrtita doma in kasneje v njenem stilu nadaljujeta večer.

Slikajta

Še ena možnost, kjer lahko združita umetnost, ljubezen, skupno nabiranje izkušenj in praznik zaljubljencev. Lahko na tečaju slikanja ali v zavetju štirih sten. Prelijta občutke na platno in se obdarita z mojstrovinami, ki bodo nastale po zaslugi vajine domišljije.

Drugače izkoristita svojo kreativnost

Spremenita dom v malo delavnico. Kaj je boljšega, kot sproščanje idej v družbi drug drugega? Prebudita otroka v sebi. Rišita, režita, lepita, oblikujta in primerjajta svoje izdelke.

Naučita se izdelovati čokolado

Zakaj bi jo kupovala, ko pa jo lahko izdelata sama? V resnici ni težko. Okusno je že samo nastajanje sladke dobrote, kaj šele končni izdelek.

valentinovo_ThinkstockPhotos-489252932.jpg

Bodita turista v lastnem kraju

Obiščita znamenitosti, ki drugim ostajajo skrite in tiste, ki privabljajo množice turistov, kot prava popotnika rezervirajta sobo v hotelu. Pa kaj, če to v resnici nista. Zadeve v hotelski sobi so vedno bolj vroče, kot doma.

Privoščita si domačo masažo

Kaj je bolj romantičnega, kot belo pogrnjena postelja, podložena z mehkimi brisačami in soba, ki diši po eteričnem olju in sije v soju sveč. Masaža v domačem okolju je vedno odlična ideja in valentinovo je zanjo idealna priložnost.

Pobegnita iz mesta

Vreme res ni najbolj primerno za taborjenje, a kljub temu lahko najameta odmaknjen apartma, kjer vaju nihče ne bo motil, ter skupaj preživita lep valentinov dan, ki se bo razširil v prav takšen večer.

Bodita tekmovalna

Igrajta biljard, pojdita na tenis, squash, igrajta namizni tenis. Zmagovalec lahko izdela scenarij za nadaljnje dogajanje. Tekmovalnost namreč prebudi najbolj vroča čustva.

Skupaj pomagajta

Ker je valentinovo dan, ki je namenjen ljubezni, jo podarita še komu, ki je sicer ni deležen. Pomagajta v prostovoljni organizaciji, delita hrano v javni kuhinji, podarita oblačila, ki jih ne potrebujeta več. Drobna dejanja za vaju in za tiste, ki bodo pozornosti deležni, vaju bodo še dodatno zbližala in vama polepšala praznik.

Danes te na Mični čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Nas obišče morski pes, leopard ali roža novembra, aprila, celo julija #kolumna

Ti, Gorenjska: Pet romantičnih izletov v zimsko pravljico

Razkrite nove podrobnosti o poroki princa Harryja in Meghan

20 perečih tem, o katerih bi morale ženske večkrat govoriti

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Partner si dopisuje z drugo. Je to prevara?

6 dejanj, s katerimi zaljubljene ženske prestrašijo moške

12 seksualnih tipov: kateri ste vi in kakšen je vaš popoln partner?

ne spreglejte