Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Izognite se pastem poletne avanture

Sprijaznite se z dejstvom, da poletne ljubezni le redko dolgo trajajo.

25.6.2015 ob 1:00

shutterstock_67299877.jpg

Poletje je za mnoge idealen letni čas, seveda tudi za samske. Sproščeno vzdušje, počitnikovanje v oddaljenih krajih, kjer vas skoraj nihče ne pozna, navezovanje novih stikov in seveda poletne avanture.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

A prav te imajo tudi svojo temno plat in so neredko vzrok za zlomljena srca. Upoštevajte nekaj dejstev in pravil poletnega spogledovanja, da ne boste jeseni jokali.

Omejen rok trajanja. Poletne avanture so kratke. Zgodi se sicer, da prerastejo v pravo ljubezen, običajno pa trajajo od ene noči do največ treh mesecev. Preden se spustite vanjo, se zato pripravite tudi na to, da se bo končala.

shutterstock_233568559.jpg

Nikoli s prijatelji. Misel, da bi se v avanturo spustili s kolegom ali prijateljem, opustite. Nikoli je ne začenjajte z nekom, ki ga boste srečevali tudi, ko se poletje konča.

Postavite meje. Pojasnite, česa si želite, in bodite prepričani, da je zabava vse, kar pričakujeta oba.

Ne pričakujte preveč. Če ste imeli lani nepozabno avanturo z nekom, ki je živel v mestu vašega letovanja, se ne nadejajte, da jo boste ponovila tudi letos, če boste izbrali isto mesto za odklop.

shutterstock_150231752.jpg

Zaščitite se. Poletje je čas, ko se veliko ljudi nepremišljeno spušča v spolne odnose, velikokrat brez zaščite. Pomislite na morebitne posledice takšnega početja, da ne bi čez eno leto že pestovali nekajmesečnega deteta ali pa preživljali veliko dragocenega časa na klinikah za kožne in spolne bolezni.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

»Leto dni sem seksala vsak dan in zgodilo se je tole« (resnična izpoved)

Vedno izberete gospoda napačnega? PRAVEGA boste našli takole!

Zakaj je seks danes slabši, kot je bil nekoč

ne spreglejte