Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Deset tipov žensk, ki moške povsem obnorijo

Kakšno zvezo si s katero obetajo, je druga zgodba.

30.1.2018 ob 3:35

lepa_micna.jpg

Drži, moški so z Marsa, ženske z Venere in nikoli ne bo mogoče natančno določiti, kaj je pripadnikom močnejšega spola pri šibkejšem res všeč. Da pa bi vendarle nekoliko pojasnili zadeve, na portalu Miss7 nizajo deset tipov žensk, ki se jim moški preprosto ne morejo upreti. 

Otročja

Vesela, razigrana, deluje kot sonce v najbolj sivem dnevu. Ženske, ki so po značaju igrive in ne zatirajo otroka v sebi, so za moške zelo privlačne. Čeprav s seboj prinašajo tudi past: hitro se do svojega dragega začnejo obnašati kot do očeta in ne kot do intimnega partnerja.

Skrivnostna

Skoraj vsak moški pada na tisto, kar ostaja zavito v tančico skrivnosti. In če ona daje vtis nedostopnosti, o sebi ne govori veliko in deluje malo skrivnostno, je zanje nedvomno zanimiva. Malo skrivnostnosti tudi v vsaki zvezi zato pride prav.

Odvisna od seksa

Je sploh treba pojasnjevati, zakaj? Najbrž ga ni junaka, ki bi zavrnil nespodobno povabilo. Drugo vprašanje je seveda, kakšno zvezo si s takšno damo obeta. A vsaj včasih lahko vsaka prevzame vlogo nenasitne nimfomanke, tako preseneti dragega ter začini odnos.

Nedolžna

Za razliko od odvisnice od seksa, ki prinaša kratkoročni navdih, bi večina moških za daljšo zvezo raje izbrala nedolžno pripadnico nežnejšega spola. Ali takšno, ki zna dobro zaigrati to vlogo: sramežljiva, neizkušena, plaha in hkrati ravno prav radovedna. Vsak je rad tisti, ki izvoljenki predstavi nove svetove. 

Aktivna

Ni treba, da si Lara Croft, a aktivna in neustrašna ženska vedno predrami zanimanje močnejšega spola. Aktivno življenje na sploh namreč fantje povezujejo z aktivnim spolnim življenjem. Več hobijev, kot imaš, bolj dinamična, kot si, večje pozornosti boš deležna.

PREBERI še // Osem stvari, ki fante na puncah izjemno privlačijo

Razvajena

To ne pomeni, da so zanje privlačne ženske, za ugodje in udobje katerih bi morali zapraviti celo premoženje. A vendar jih zlahka prepričajo tiste, ki se pustijo razvajati. V postelji in izven nje.

Samozavestna

Samozavest je seksi. V moških očeh pomeni uspeh in uspešne ženske so zanimive. Tako, kot si včasih želijo nekoga, ki bi ga razvajali, se ne morejo upreti dekletu, ki premore moč in je ni strah prevzeti pobude. Seveda brez skrajnosti: nekdo, ki stalno daja vtis, da ob sebi ne potrebuje nikogar, vendarle ni tako privlačen.

Mama

Ne glede na to, kako zavračaš to teorijo, moški podzavestno izbirajo partnerke, ki vsaj nekoliko spominjajo na njihovo mamo. Oni so veliki otroci, za katere je treba skrbeti. Ojdipovega kompleksa se zlasti tisti, ki so dolgo živeli sami s svojo mamo, vendarle ne morejo kar tako znebiti.

Diva

Ženske, ki pričakujejo, da bodo vedno v središču pozornosti ter znajo druge pripraviti do tega, da jih opazijo. Teh se moški malo bojijo, hkrati so zanje močno privlačne. K njim ne pristopajo zlahka, saj pričakujejo, da bodo one tiste, ki bodo izbirale ter na koncu izbrale. Zato, če se prepoznaš v tem opisu, naredi prvi korak in ne čakaj nanj.

Neobičajna

Prav tako kot tiste, ki včasih spominjajo na otroka, jih tudi te znajo nasmejati. So ekscentrične in vedno opazne. Drugačne in zato zanimive. To, da si nekdo upa stopiti iz povprečja ter z videzom, oblačenjem ali obnašanjem opozoriti nase, je za večino pripadnikov močnejšega spola neizmerno seksi.

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Stres je samo naša odločitev! #kolumna

Skriti talenti posameznih astroloških znamenj

FOTO: Najbolj osovražene hollywoodske zvezde

Kino: Čudovita ljubezenska zgodba, ki nas vrne v najprijetnejše poletje

Šest skritih obrazov predmenstrualnega sindroma

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

»Dragi bivši, hvala!« Pismo ženske, ki se je rešila destruktivne zveze

ne spreglejte